Η πληροφόρηση του Syros-Sports.gr που έκανε λόγο για μεγάλες οικονομικές απαιτήσεις των Νιγηριανών του Α.Ο.Σ επιβεβαιώθηκε πανηγυρικά.
Οι δυο νεαροί αθλητές που δοκιμάστηκαν χθες από την ομάδα του Μιχάλη Μανθόπουλου αναχώρησαν για την Αθήνα μέχρι νεοτέρας….
Ο ένας εκ ων δυο (χαφ) πλέον δεν υπολογίζεται και αποτελεί οριστικά παρελθόν από την ομάδα. Ο δεύτερος (επιθετικός- εν ονόματι Kingsley) αναχώρησε και αυτός για την πρωτεύουσα, με την ομάδα όμως να του έχει καταθέσει επίσημη πρόταση που κυμαίνεται σε λογικά πλαίσια και διαφέρει πολύ από τις μεγάλες απαιτήσεις του ιδίου.
Πλέον το «μπαλάκι» πέφτει στον αθλητή που καλείται μέσα σε λίγες ημέρες να δώσει την οριστική του απάντηση για το αν θα αποδεχτεί την πρόταση της ομάδας ή θα αναζητήσει αλλού τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.
Ταξίδι «αστραπή» του Φώσκολου στην Αθήνα
Οι ημέρες περνούν και ο χρόνος λιγοστεύει μέχρι την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου (για ελεύθερους παίκτες) για την φετινή χρονιά. Ταξίδι «αστραπή» στην Αθήνα αναμένεται να πραγματοποιήσει τις επόμενες ώρες ο πρόεδρος της ομάδας Γιώργος Φώσκολος, προκειμένου να συνομιλήσει από κοντά με γνωστό μάνατζερ και δυο αθλητές που ίσως απασχολήσουν την ομάδα. Πλέον η αχίλλειος πτέρνα της ομάδας που είναι η θέση του επιθετικού μπορεί να λυθεί μόνο από το χώρο της Αθήνας με τον πρόεδρο της ομάδας να προσπαθεί να εξαντλήσει όλα τα περιθώρια προκειμένου να αποκτηθεί κάποιος παίκτης που θα μπορέσει να κάνει τη διαφορά.
ΦΩΤΟ: ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΛΟΥΔΗΣ