Ετοιμάζει όμορφο «deal» ο Ζαχαρίου για Πάγο-Νέο Α.Ο.Σ

Ετοιμάζει όμορφο «deal» ο Ζαχαρίου για Πάγο-Νέο Α.Ο.Σ

Είναι γνωστό πως την περσινή χρονιά ο προπονητής Χρήστος Ζαχαρίου «έβαλε πλάτη» προκειμένου ο Α.Ο Πάγου να επιστρέψει στα γήπεδα. πλαισιώνοντας την ομάδα με παιδιά της ακαδημίας του. Ο έμπειρος τεχνικός δημιούργησε μια νεανική ομάδα, με στόχο πολλά παιδιά από αυτά να αποτελέσουν το «αύριο» του Συριανού ποδοσφαίρου. Ποια είναι όμως τα πλάνα του Χρήστου Ζαχαρίου για την φετινή χρονιά;Η διοίκηση του Πάγου τον εμπιστεύεται και το έχει δώσει «τα κλειδιά» όσον αφορά το αγωνιστικό σκέλος (σαν τεχνικός διευθυντής).

Ο Χρήστος Ζαχαρίου έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τον Γιώργο Φωτεινιά. Μαζί θα αναλάβουν την ανδρική ομάδα του Πάγου, κάτι που θα απελευθερώσει τον Χρήστο Ζαχαρίου και θα μπορέσει να ασχοληθεί και προπονητικά (στα επίσημα) με την ακαδημία του Νέου Α.Ο.Σ.

Πληροφορίες αναφέρουν πως η προπόνηση του Πάγου θα γίνεται από κοινού (Ζαχαρίου-Φωτεινιάς), στα παιχνίδια δηλωμένος προπονητής θα είναι ο νεαρός τεχνικός, ενώ παράλληλα ο Χρήστος Ζαχαρίου έχοντας και τον Φωτεινιά στις ακαδημίες, ετοιμάζεται για άλλο ένα δυνατό χτύπημα, με διπλωματούχο προπονητή στην ακαδημία του.

Τις επόμενες ώρες ο Α.Ο Πάγου θα βγάλει ανακοίνωση επί του θέματος, ενώ όσον αφορά την σχέση ακαδημίας Νέου Α.Ο.Σ και ανδρικής ομάδας του Πάγου, που αυτή θα γίνει πιο δυνατή, με ωραίες βάσεις. Όσον αφορά την ακαδημία του Νέου Α.Ο.Σ, ο Χρήστος Ζαχαρίου έχει όμορφα πράγματα στο μυαλό του, κάτι που αναμένεται να ανακοινώσει τις επόμενες ημέρες.

Check Also

ΑΨΕΣ Πυθαγόρας-Ελλάς Σύρου Live Streaming

ΑΨΕΣ Πυθαγόρας-Ελλάς Σύρου Live Streaming Δείτε ζωντανά σήμερα στις 17.00 τον αγώνα του Πυθαγόρα Σάμου …