ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ SYROS CITY TRAIL

Στη Σύρο, το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2015 και ώρα 6:00 μ.μ., θα διοργανωθούν αγώνες

δρόμου πόλης στα σκαλάκια του λόφου της Ανάστασης, της Άνω Σύρου, της περιοχής Καμινίων και της Ερμούπολης, με την επωνυμία «Syros City Trail». Οι συμμετέχοντες μπορούν να επιλέξουν μια εκ των 3 διαδρομών της διοργάνωσης: 1χλμ, 4χλμ ή 10χλμ.

Καθώς οι εθελοντές θεωρούνται μια από τις βασικές παραμέτρους για την οργανωτική επιτυχία ενός αθλητικού γεγονότος, θα θέλαμε την συνεργασία σας. Μέσω της φόρμας που υπάρχει στην ιστοσελίδαwww.syrosrunners.gr ή με αποστολή ενός email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.“>info@syrosrunners.gr, μπορείτε να αναφέρετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας και σύντομα, οι υπεύθυνοι του ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ, θα έλθουν σε επαφή μαζί σας.

Εθελοντές θα χρειαστούν κυρίως, στην παραλαβή των αριθμών συμμετοχής από τους αθλητές, την προηγούμενη και την ημέρα των αγώνων, στην γραμματεία, στον τερματισμό των αθλητών και κυρίως κατά μήκος της διαδρομής.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων και ελπίζουμε ότι θα στηρίξετε ενεργά την προσπάθειά μας για την διεξαγωγή μιας επιτυχημένης αθλητικής διοργάνωσης.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την διοργάνωση και τους αγώνες θα βρείτε στην ιστοσελίδα :www.syrosrunners.gr

Check Also

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (18/5)

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (18/5) Δείτε αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα των αθλητικών μεταδόσεων. Αναλυτικά: …