Ζιάβρας-Πύργος «έδεσαν χειροπέδες» τον Χριστοφιλέα και μένει στο νησί!!!

Είπε «ΟΧΙ» στις προτάσεις, συμφώνησε και ανακοινώθηκε ο Χριστοφιλέας από την Ελλάς Σύρου που πάει για νέα… μεγάλα πράγματα τη νέα χρονιά…

Παρά το γεγονός ότι είχε προτάσεις από την μισή Κατηγορία λόγω και της εκπληκτικής πορείας της Ελλάς στο πρωτάθλημα, ο Παναγιώτης Χριστοφιλέας αποφάσισε να παραμείνει στην Σύρο, με τους διοικητικούς ηγέτες Ζιάβρα-Πύργο να τον κρατούν στην ομάδα.

Τα… Κλειδιά Στον Παναγιώτη Χριστοφιλέα – Ανανέωσε Με Την Ελλάς Σύρου!

Με ηχηρό τρόπο ξεκίνησε τον σχεδιασμό του ο ΑΠΟ ΕΛΛΑΣ Σύρου για τη νέα σεζόν.

Η ομάδα της Ελλάς Σύρου έκλεισε το πρώτο ανοικτό μέτωπο εν όψει της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου! Αφορά στην τεχνική ηγεσία. Συγκεκριμένα, ο Παναγιώτης Χριστοφιλέας, θα συνεχίσει να είναι προπονητής της ομάδας μας, συμφώνησε με την διοίκηση και έδωσε τα χέρια.

Η πρώτη επιλογή της ομάδα μας για την ερχόμενη σεζόν και μεγάλος στόχος, ήταν η παραμονή του προπονητή, , ο όποιος έδωσε τα χέρια με τη διοίκηση, καθώς το έργο του κρίθηκε ότι ήταν άκρως επιτυχημένο!

Ο Έλληνας προπονητής, είχε συνάντηση σήμερα το μεσημέρι με τον Νίκο Ζιάβρα και τον Άκη Πύργο. Στο πλαίσιο της συζήτησης, λοιπόν, οι δύο πλευρές αποφάσισαν τη συνέχιση της συνεργασίας τους, καθώς, όπως διαφάνηκε και στην πράξη, υπήρχε διάθεση ένθεν κακείθεν για συμπόρευση.

Η παραμονή του προπονητή στον πάγκο της Ελλάς ήταν διακαής πόθος και των φιλάθλων όπως και του χορηγού της ομάδας κ. Πάνου Ξενοκώστα.

Η ανακοίνωση της ομάδας:

”Ο ΑΠΟ ΕΛΛΑΣ Σύρου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον προπονητή της ομάδας μας, Παναγιώτη Χριστοφιλέα και για τη νέα αγωνιστική περίοδο (2024-2025). Η πορεία της ομάδας στην Γ Εθνική, ήταν δημιούργημα του κ. Χριστοφιλέα και με την ίδια συνταγή, συνεχίζουμε και του έχουμε εμπιστοσύνη, του δίνουμε τα κλειδιά… ώστε το νησί της Σύρου, να ζήσει ανάλογες στιγμές. Έτσι ο Coach θα συνεχίσει να είναι κάτοικος Σύρου για ακόμα μία σεζόν. Ευχόμαστε καλή συνεργασία!”

Οι πρώτες δηλώσεις του Παναγιώτη Χριστοφιλέα:

Είναι μεγάλη χαρά και τιμή μου, που νιώθω ότι η διοίκηση της Ελλάς έκανε πάρα πολλά πράγματα για να μπορέσω να μείνω εδώ, μου έδειξαν πόσο πολύ με θέλουν και νοιώθω την υπευθυνότητα να πάει αυτή η ομάδα ακόμα καλύτερα φέτος. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η ομάδα θέλει να πρωταγωνιστήσει και φέτος. Η Ελλάς Σύρου δούλεψε σκληρά και θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε με τον ίδιο τρόπο.

Φυσικά σημαντικό ρόλο για μένα έπαιξε η αγάπη που ένιωσα από τον κόσμο και το νησί της Σύρου και θα ναι μεγάλη χαρά για εμένα να μπορέσουμε να τους δώσουμε την ίδια ικανοποίηση κι ακόμη μεγαλύτερη προκειμένου να έρχονται στο γήπεδο και να στηρίζουν την προσπάθεια μας.

Check Also

Στην Ελλάς και τη νέα χρονιά ο Οικονομόπουλος

Στην Ελλάς και τη νέα χρονιά ο Οικονομόπουλος «Βράχος» στα μετόπισθεν η ομάδα της Ελλάς …