Η έκπληξη των ανθρώπων του Νέου Α.Ο Σύρου στην πρόεδρο τους (Βίντεο)

Η έκπληξη των ανθρώπων του Νέου Α.Ο Σύρου στην πρόεδρο τους (Βίντεο)

Μέσα σε συγκινησιακό κλίμα πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 8 Απριλίου στο Κέντρο Διασκέδασης Ζωζεφίνα η ετήσια χοροεσπερίδα της ακαδημίας ποδοσφαίρου του Νέου Α.Ο Σύρου.

Η εκδήλωση ήταν ξεχωριστή, σε σχέση με αυτές που έχουμε συνηθίσει, καθώς η ομάδα εκτός από τις τιμητικές βραβεύσεις, είχε φτιάξει ξεχωριστά βίντεο που προβλήθηκαν για 2 ώρες στους καλεσμένους, με την πορεία των παιδιών. Μέσα στα βίντεο, παρουσιάστηκαν όλα τα παιδιά της ακαδημίας που μίλησαν στην κάμερα, ενώ προβλήθηκαν και τα γκολ της ομάδας από σημαντικά παιχνίδια.
Η ακαδημία του Νέου Α.Ο.Σ βράβευσε τον πρόεδρο της ΕΠΣ Κυκλάδων Ρένο Φρέρη που ανανέωσε για Τρίτη συνεχόμενη φορά την θητεία του στο τιμόνι της Ένωσης. Την τιμητική πλακέτα στον πρόεδρο παρέδωσε ο Τεχνικός διευθυντής και προπονητής της ομάδας Χρήστος Ζαχαρίου..

Παράλληλα η ομάδα βράβευσε την αθλήτρια Δώρα Πρέκα για την πρόοδο της και το γεγονός ότι από 12 χρονών αγωνίζεται στη Γυναικεία ομάδα της Α.Ε Μυκόνου στο πρωτάθλημα της Β Εθνικής. Την τιμητική πλακέτα της Δώρας Πρέκα παρέλαβε ο αδερφός της Ηλίας Πρέκας από τα χέρια του συμπαίκτη του Κωνσταντίνου Ζαχαρίου, καθώς η νεαρή αθλήτρια ήταν στη Μύκονο για τον αγώνα της Α.Ε Μυκόνου με τον ΑΠΣ Σαπφώ.

Την παρουσίαση της εκδήλωσης έκανε η πρόεδρος της ομάδας Πωλίνα Βουνάση, η οποία μάλιστα επιμελήθηκε όλου του στησίματος της βραδιάς και των βίντεο που ήταν πραγματικά ξεχωριστά. Μάλιστα στο τέλος, οι άνθρωποι του Νέου Α.Ο Σύρου της ετοίμασαν και την έκπληξη της βραδιάς, καθώς τίμησαν την πρόεδρο της ομάδας Πωλίνα Βουνάση χωρίς να το γνωρίζει, έχοντας ετοιμάσει και ένα βίντεο ξεχωριστό. Η ίδια δεν κρατήθηκε και φανερά συγκινημένη ευχαρίστησε όλους τους ανθρώπους της ομάδας γι αυτό.

Δείτε όλα τα βίντεο της εκδήλωσης στο LOGOTYPOS.GR ΕΔΩ

Δείτε παρακάτω το βίντεο του Logotypos.gr που έκανε την πρόεδρο του Νέου Α.Ο.Σ να λυγίσει

 

 

Check Also

Μπαράζ Ανόδου: Το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής

Μπαράζ Ανόδου: Το αυριανό πρόγραμμα (6ης αγωνιστικής) αγώνων (4/6) 6η αγωνιστική-Κυριακή 4 Ιουνίου Αετός Λουτρών-ΑΕΡΑ …