Η απάντηση του Φιλιπποπολίτη στην ανακοίνωση του Πάγου

Η απάντηση του Φιλιπποπολίτη στην ανακοίνωση του Πάγου….

Ο Δημήρης Φιλιπποπολίτης μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook τα λέει έξω από τα «δόντια» σχετικά με την χθεσινή ανακοίνωση του Α.Ο Πάγου (διαβάστε εδώ) για παίκτες και δελτία που δεν παίρνει κανείς αν δεν πληρώσει. 

Από εχτές το βράδυ προσπαθώ να μην απαντήσω αλλά τελικά δεν τα κατάφερα. Η απάντηση μου σε καμία περίπτωση δεν εκφράζει την διοίκηση της Ελλάς Σύρου, αλλά είναι καθαρά προσωπική μου άποψη. Επειδή πολλά λέγονται τις τελευταίες μέρες ότι πιάνω παίχτες τις ομάδας, ενω πέρσυ ήμουν εκεί, σας ενημερώνω λοιπόν ότι δεν έχω προσπαθήσει να πείσω κανέναν παίχτη της ομάδας σας για να έρθει στην δική μας, αν και εγώ δεν έχω επωφεληθει σε τίποτα από την παρουσία μου στην ομάδα του πάγου και στο κάτω κάτω δεν το θεωρώ και ανέντιμο να προσεγγίσεις ερασιτέχνες αθλητές για να τους εντάξεις στην ομάδα σου. Παρόλαυτα επειδή ξέρω πως λειτουργεί το μυαλό του κλασικού κουτοπονηρου Συριανού, εγώ επέλεξα να ειμαι πολύ προσεκτικός.

Πάμε στην ανακοινωση, κατά αρχάς ελπίζω η ανακοίνωση να μην ήταν εις γνώση του καλού μου φίλου και προέδρου Άκη μανωλιου που τον εξαιρω από όλα τα παρακάτω. Η ανακοίνωση λοιπόν μιλάει για επίσημες προτάσεις, λες και μιλάμε για επαγγελματίες αθλητές με συμβόλαιο και όχι παιδιά που απλά κάνουν το κέφι τους. Κύριοι πέρσυ που εμείς στον πάγο προσεγγίσαμε παιδιά και φέραμε πολλά παιδιά στην ομάδα,έγινε με επίσημες προτάσεις στα άλλα σωματεία; Βέβαια τότε ήταν να έρθουν παιδιά στην ομάδα και όχι να φύγουν, οπότε ήμασταν μάγκες και όχι αλήτες που θέλουμε να διαλυσουμε ομάδες. Ακομα ηχούν στα αυτιά μου φρασεις όπως ‘αυτος είναι απατεώνας και θα θέλει ανταλλάγματα για να αφήσει τα παιδια’ η το ‘μην φοβάσαι αγόρι μου,θα αναγκαστεί να το δώσει το δελτίο, δεν είμαστε στο 1980’ ακόμα θυμάμαι να κυνηγάτε παράγοντες και να τους βρίζετε γιατί δεν έδιναν τα δελτία των παιδιών. Αλλά είπαμε τότε ήταν για να έρθουν παιδιά και όχι για να φυγουν,οπότε όπως μας συμφέρει οταν μας συμφέρει.

Το πιο αστείο της υπόθεσης ήταν ότι στις συζητήσεις με τα παιδιά η μόνιμη κουβέντα ηταν ότι ο πάγος δεν κρατάει δελτία δεν γίνεται σαν τους ΑΛΛΟΥΣ. Μια τακτική που ξαφνικά θεσπίστηκε τον προηγούμενο Γενάρη και ηταν ο λόγος για να φύγω από την ομαδα και όχι για να πάω στον αος του Φώσκολου όπως λέγατε τότε. Εκτός από τα δελτία που έχω βάλει εγώ το χέρι μου στην φωτιά και έχω δεσμευτεί προσωπικά στα παιδιά ότι θα μπορούν να τα έχουν στα χέρια μου οποιαδήποτε στιγμή θέλουν, που θα τα δώσετε θέλετε δεν θέλετε και ανεξάρτητος που θα θέλουν να συνεχίσουν τα παιδιά, για τα υπόλοιπα δελτία δεν με ενδιαφέρει αν θα τα δώσετε. Μόνο να χάσετε έχετε από όλο αυτό. Να χάσετε την αξιοπρέπεια σας, τον σεβασμό των άλλων και να αμαυρωσετε την ιστορία μια ομάδας, όπως κάνετε από το Γενάρη και μετά.

Και στην τελική θα γίνετε ίδιοι με τους άλλους όπως λέτε. Εγώ κρατάω την εκτίμηση των παιδιών και την τεράστια ανταπόκριση στο να είναι δίπλα μας. Αυτό είναι στο τέλος που μενει. Να μην κοροϊδεύεις τα παιδιά και μόλις σε βλέπουν στον δρόμο να βλεπεις ένα μεγάλο χαμόγελο από την μεριά τους. Άραγε αν τα κρατήσετε με το ζόρι, θα υπάρχει αυτη η επικοινωνία η θα νιώθετε υπόλογοι απέναντι τους. Μιλάτε στην ανακοίνωση για σχεδιασμό της ομάδας. Πολύ καλά κάνατε και τον ξεκινήσατε νωρίς ώστε να προστατεύσετε την ομάδας σας και εγώ το ίδιο θα έκανα. Αλλά μην χρησιμοποιείτε ένα ναι που πήρατε από τα παιδιά, όταν δεν ήξεραν τα δεδομένα, σαν μέτρο πίεσης απέναντι τους. Αφήστε τους το δικαίωμα να μπορούν να αλλάξουν την απόφαση τους,αφού μιλάμε για παιδιά που απλά κάνουν το χόμπι τους.

Μην τους αποκαλείται κωλοτουμπες και στην τελική αν ο σχεδιασμός της ομάδας δεν μπορεί να αντέξει αποχώρηση παιχτών στις αρχές Ιουλίου και ενώ το πρωτάθλημα αρχίζει τον Οκτώβριο , τότε βγάλτε τον προπονητή σας γιατι ο σχεδιασμός είναι λάθος. Κύριοι όσοι έχετε το μεράκι να ασχολείστε με τον ερασιτεχνικό αθλητισμό, σταματήστε να θεωρείτε κτήμα σας παιδιά που εμπιστεύτηκαν το αθλητικό τους μέλλον σε εσάς και δείτε που θα τα εμπνευσετε να παίζουν δίπλα σας χωρίς να έχουν ούτε στο πίσω μέρος του μυαλου τους να φυγουν. Όλα αυτά θα ήταν λόγια απλά και μόνο επειδή με συμφέρουν και θα γινομουν και εγώ ίδιος, αν τον Γενάρη που άρχισαν όλα αυτά, δεν αποχωρούσα και αν δεν ήμουν σε μια ομάδα που στις 31/7/20 όλοι οι ποδοσφαιριστές θα είναι ελεύθεροι να διαλέξουν την συνέχεια της ποδοσφαιρικής τους ‘καριερας’. Ευχαριστώ πολύ και συγνώμη αν στεναχώρησα κάποιους

Check Also

Αύριο στις 18.00 η Ελλάς με τον Παμμηλιακό

Αύριο στις 18.00 η Ελλάς με τον Παμμηλιακό Ανήμερα της 25ης Μαρτίου στις 18.00, η …