Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ SYROS-SPORTS.GR ΓΙΑ ΠΑΡ(Ι)ΟΥΣΗ!

Πριν από λίγη ώρα το μέλος του Δ.Σ της ΕΠΣ Κυκλάδων κ. Παρίσης δήλωσε έκπληκτος  (σε Μ.Μ.Ε) από

τα όσα γράφτηκαν ΤΟ ΜΕΣΗΜΈΡΙ από την ιστοσελίδα μας, σχετικά με δηλώσεις που ασφαλώς δεν έκανε στο σάιτ μας.

Το Syros-Sports.gr επειδή δεν έχει μάθει να κρύβεται, αναγνωρίζει τα λάθη του (ουδείς αλάνθαστος σε αυτή τι ζωή) και προς αποκατάσταση της αλήθειας, οφείλει να ενημερώσει πάνω απ όλα τον κόσμο του και μετά τους υπολοίπους ότι…

Το μεσημέρι της Τρίτης (20/10) και ώρα 12.25 ένας από τους συνεργάτες μας επικοινώνησε  με τον κ. Παρούση,  όπου μας έκανε της δηλώσεις διάψευσης σχετικά με ένα χθεσινό ρεπορτάζ που αναρτήθηκε σε άλλη ιστοσελίδα. Ασφαλώς και ζητάμε συγνώμη από τον κ. Παρίση που σωστά δήλωσε άγνοια, καθώς από λάθος του συνεργάτη μας αναφέρθηκε το όνομα ΠΑΡΙΣΗΣ ΑΝΤΙ ΠΑΡΟΥΣΗΣ.

Στην ζωή μας συνάδελφοι δεν έχουμε μάθει να παίζουμε με τέτοια θέματα, πολύ περισσότερο όταν αφορούν δηλώσεις που μπορούν να θίξουν προσωπικότητες. Η συνομιλία με τον κ. Παρούση είναι απομαγνητοφωνημένη όπως συνηθίζουμε σε συνέντευξης μας και μπορεί να παραδοθεί με την άδεια του ιδίου όποια στιγμή το θελήσουν οι ενδιαφερόμενοι. Αυτός είναι και ο λόγος που στο μεσημεριανό άρθρο, ο κ. Παρούσης τονίζει ότι θα ακολουθήσει ανακοίνωση όπως συνηθίζεται από τους γενικούς γραμματείς.

Όσον αφορά τον κ. Παρίση (και όχι Παρούση) του ζητάμε συγνώμη για την αναστάτωση…

Check Also

Ανακοίνωση ΕΠΣ Κυκλάδων για τις ώρες λειτουργίας γηπέδου για το κοινό

Ανακοίνωση ΕΠΣ Κυκλάδων για τις ώρες λειτουργίας γηπέδου για το κοινό Σας ενημερώνουμε ότι το …