Η Ελλάς Σύρου καλεί τον κόσμο στο…. Φοίνικας-Καλαμάτα

Η Ελλάς Σύρου καλεί τον κόσμο στο…. Φοίνικας-Καλαμάτα

Το δελτίο τύπου της Ελλάς Σύρου αναφέρει:

Πριν από λίγες ημέρες αντιπροσωπεία του ΑΠΟ Ελλάς Σύρου επισκέφτηκε το ναυπηγείο ONEX NEORION SYROS προκειμένου να μεταφέρει τις ευχές για καλή χρονιά.
Εκεί μας υποδέχτηκε η νομική σύμβουλος του Ναυπηγείου και πρόεδρος της Διοίκησης του ΤΑΑ ΑΟ ΦΟΙΝΙΚΑ ΣΥΡΟΥ κα Θεοδώρα Καρτάνου με την οποία είχαμε την ευκαιρία να μιλήσουμε για τις αγαπημένες ομάδες του νησιού οι οποίες αποτελούν διαφήμιση για τη Σύρο.

Δεδομένου ότι ο Φοίνικας Σύρου θα δώσει ένα σημαντικό αγώνα ζωής και θανάτου την Κυριακή με αντίπαλο την ομάδα της Καλαμάτας, νιώθουμε την υποχρέωση και την ανάγκη να στηρίξουμε κι εμείς από την πλευρά μας αυτή την προσπάθεια, να δώσουμε το παρών στο κλειστό γυμναστήριο Γιάννης Γουλανδρής” έτσι ώστε να ενισχύσουμε την προσπάθεια του Φοίνικα Σύρου.

Ζητάμε από τους υγιείς φιλάθλους της ομάδας μας και όλους τους Συριανούς να γεμίσουμε το κλειστό γυμναστήριο και να ενισχύσουμε αυτήν την αξιόλογη προσπάθεια του Φοίνικα Σύρου.
Η Ελλάς Σύρου μαζί με τους παίκτες που θα μείνουν στο νησί μας θα ενισχύσουν το Φοίνικα Σύρου, Ραντεβού την Κυριακή 28/1 στις 17:00.

Γραφείο τύπου Ελλάς Σύρου

Check Also

Ο Αίαντας με μισή ομάδα έκλεισε τον Α γύρο με ισοπαλία

Ο Αίαντας με μισή ομάδα έκλεισε τον Α γύρο με ισοπαλία Ο Αίαντας με μισή …