Η ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΟΠΑΠ ΣΤΗ ΣΥΡΟ

Ο Ajax Σύρου από την επίσημη ιστοσελίδα του ενημερώνει για την  ομιλία που θα πραγματοποιηθεί στους γονείς της ακαδημίας την Τρίτη 15/9. Πιο αναλυτικά:

Αγαπητοί Γονείς

Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι στο πλαίσιο Εταιρικής Υπευθυνότητας “ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ” της ΟΠΑΠ ΑΕ, η επιστημονική ομάδα του προγράμματος, που αποτελείται από παιδιάτρους, ψυχολόγους και διατροφολόγους, θα βρεθεί στην Σύρο την Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2015 και ώρα 19:30 στην αίθουσα Στ. Πρώιος, Central στην πλ. Μιαούλη (άνωθεν A Club)

Συγκεκριμένα, ιατροί μέλη της επιστημονικής ομάδας του προγράμματος, θα πραγματοποιήσουν την επιστημονική ομιλία με τίλο “Γενικές Αρχές Παιδικής Υγείας, Ψυχολογίας και Διατροφής”, η οποία έχει ως στόχο αφενός να ενημερώσει τους γονείς και τους προπονητές της Ακαδημίας μας σε θέματα υγείας, ψυχολογίας και διατροφής των παιδιών και αφετέρου να τους προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία να λάβουν απαντήσεις σε θέματα που τους απασχολούν αναφορικά με την ισορροπημένη ανάπτυξη και εξέλιξη των μικρών αθλητών μας.

Το Δ.Σ. του Ajax Σύρου

 

Check Also

Στην Τήνο η ακαδημία της Ελλάς και το ευχαριστώ!!!

Στην Τήνο η ακαδημία της Ελλάς και το ευχαριστώ!!! Στο τουρνουά φιλίας Κ10 που έγινε …