Η Πολιτεία στηρίζει την νησιωτικότητα στα αθλητικά σωματεία των νησιών μας

Η Πολιτεία στηρίζει την νησιωτικότητα στα αθλητικά σωματεία των νησιών μας

O Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος και Βουλευτής Κυκλάδων Ν.Δ. κ. Γιάννης Βρούτσης, συναντήθηκε σήμερα με τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη με τον οποίο συζήτησαν σειρά θεμάτων που αφορούν τα Αθλητικά Σωματεία των νησιών του Νομού Κυκλάδων. Συγκεκριμένα, στο νομοσχέδιο που θα ψηφιστεί τον Φεβρουάριο στη Βουλή, περιλαμβάνονται για πρώτη φορά στοχευμένες διατάξεις που λαμβάνουν υπόψη τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν τα Αθλητικά Σωματεία των νησιών μας, εξαιτίας της νησιωτικότητας.

Το μήνυμα του Γιάννη Βρούτση αναφέρει:

Για πρώτη φορά η πολιτεία στηρίζει εμπρακτα με στοχευμένα κίνητρα την νησιωτικότητα στα αθλητικά σωματεία των νησιών μας !Με συγκεκριμένες προβλέψεις στο επικείμενο νομοσχέδιο του Αθλητισμού που θα ψηφιστεί σε λίγες μέρες αναγνωρίζεται η νησιώτικη ιδιαιτερότητα σε όλα τα αθλητικά σωματεία που εχουν εδρα σε νησιά κατω των 25.000 κατοίκων.
Εξέφρασα την βαθιά μου ικανοποίηση στον Υφυπ. Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη για την υιοθέτηση προτάσεων απο τα νησιώτικα σωματεία με τις προβλέψεις που ενσωματώνει στο νομοσχέδιο.
Προτάσεις που και ο προεδρος της ΕΠΣ ποδοσφαίρου Κυκλάδων Ρένος Φρέρης έχει διαχρονικά διατυπώσει .

Check Also

«Πήραν Φωτιά» τα αποδυτήρια της Ελλάς στην Κω (Βίντεο)

«Πήραν Φωτιά» τα αποδυτήρια της Ελλάς στην Κω (Βίντεο) Η δεύτερη εκτός έδρας νίκη της …