Η ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ COACH

Ο ένας «κατέβασε τα ρολά», ο άλλος κράτησε την ομάδα σε στο χώρο του κέντρου σε μια θέση (αμυντικό χαφ)

που δεν είναι η φυσική του. Δημήτρης Βαμβακούρης και Κυριάκος Μανουδάκης ήταν δυο από τους… πολλούς πρωταγωνιστές της χθεσινής αναμέτρησης στη Μύκονο. Οι δυο ποδοσφαιριστές του Άγιαξ σε δηλώσεις τους στο Syros-Sports.gr υμνούν τον προπονητή τους Γιώργο Ρούσσο, ενώ παράλληλα μιλούν και για το χθεσινό παιχνίδι.

Δημήτρης Βαμβακούρης

«Χθες παίξαμε πραγματικά όπως μας είχε πει ο προπονητής μας. Για να νικήσεις ομάδες όπως ο Α.Ο Μυκόνου, πρέπει να ακολουθήσεις κατά γράμμα τις οδηγίες του προπονητή. Περιμέναμε μεγάλη πίεση, καθώς ο Α.Ο Μυκόνου είναι από τις καλύτερες ομάδες των Κυκλάδων. Παρόλα αυτά, δείξαμε να το πιστεύουμε, δείξαμε αυτοπεποίθηση, ψυχή και πήραμε μια μεγάλη πρόκριση».

Σε ερώτηση για την προσωπική του εμφάνιση δήλωσε:

«Δεν νικάει ένας παίκτης αλλά όλη η ομάδα. το σύνολο είναι αυτό που σου δίνει τις επιτυχίες. Θεωρώ ότι πήγα καλά και στον αγώνα, αλλά και στα πέναλτι. Ο καθένας βάζει ένα μικρό λιθαράκι και στο τέλος έρχεται το αποτέλεσμα. Η πρόκριση όμως επιμένω ότι ανήκει στον coach».

 

Κυριάκος Μανουδάκης

Όπως είχα πει και μετά την πρόκριση στην Σίφνο, ο Άγιαξ δεν είναι ομάδα Β κατηγορίας. Νομίζω με τη χθεσινή πρόκριση το αποδείξαμε. Από παιχνίδι σε παιχνίδι  θα γινόμαστε καλύτεροι. Όσον αφορά το χθεσινό παιχνίδι, από την πρώτη στιγμή πιστέψαμε στην πρόκριση. Δεν πήγαμε στη Μύκονο απλά για το ταξίδι. Πλέον οι πανηγυρισμοί τελείωσαν. Τώρα κοιτάζουμε την πρεμιέρα του πρωταθλήματος κόντρα στην Σέριφο. Έχουμε χρόνο να προετοιμαστούμε, καθώς έχουμε ρεπό την πρώτη αγωνιστική.

Όσον αφορά τη θέση του αμυντικού χαφ που αγωνίστηκε χθες είπε:

 «Εντός των 4 γραμμών το αφεντικό είναι ο προπονητής. Εκείνος αποφασίζει που θα παίξουμε. Στο πρώτο παιχνίδι έπαιξα δεκάρι, χθες αγωνίστηκα στη θέση του αμυντικού χαφ. Σημασία έχει να μπορείς να βοηθήσεις την ομάδα σου όπου και να αγωνίζεσαι».

Check Also

ΕΠΣ Κυκλάδων: Το πρόγραμμα αγώνων (8-12/5)

ΕΠΣ Κυκλάδων: Το πρόγραμμα αγώνων (8-12/5) Μετά τις διακοπές του Πάσχα, συνεχίζεται η αγωνιστική δραστηριότητα …