Η σημαία στον ιστό της: Έτοιμος να γυρίσει στον Παναθηναϊκό ο Διαμαντίδης!

Η σημαία στον ιστό της: Έτοιμος να γυρίσει στον Παναθηναϊκό ο Διαμαντίδης!

Η σημαία στον ιστό της: Ο Παναθηναϊκός και ο «3D» οδεύουν προς μια συμφωνία που ο κόσμος της ομάδας περίμενε εδώ και χρόνια. Από το καλοκαίρι του 2016 και μετά, όταν ο Διαμαντίδης αποχώρησε από την ενεργό δράση, άπαντες στο «τριφύλλι» ήθελαν να βρουν τη… φόρμουλα, ώστε να τον κρατήσουν ως ενεργό μέλος μέσα στην ομάδα και όλα δείχνουν πια πως οι δύο πλευρές πλησιάζουν σε μία σπουδαία συμφωνία.

Φυσικά, ο Διαμαντίδης ουδέποτε έφυγε μακριά από την «οικογένεια» του Παναθηναϊκού. Επισκεπτόταν την ομάδα στους αγώνες της, είχε επαφές με παίκτες και γνώριζε πάντα από πρώτο χέρι όσα γίνονται στον σύλλογο. Ωστόσο, οι «πράσινοι» γνώριζαν πως μπορούν να χρησιμοποιήσουν τις γνώσεις και τον χαρακτήρα του στην ΚΑΕ και να του δώσουν έναν συγκεκριμένο ρόλο μέσα στην ομάδα, μετά το πέρας της μπασκετικής του καριέρας.

Οι έξι πρωταθλητές Ευρώπης έχουν ξεκινήσει σιγά – σιγά την οικοδόμηση της ομάδας της νέας σεζόν και όπως αντιλαμβάνεται κανείς η επικείμενη συμφωνία με τον άλλοτε αρχηγό έχει μεγάλο συμβολισμό και είναι σημειολογική.

Ο Euroleague Legend, που στο παρελθόν κατέκτησε τρεις φορές την κορυφή της Ευρώπης με τα «πράσινα», είναι θετικός στο συγκεκριμένο ενδεχόμενο. Μεταξύ των δύο πλευρών δεν έχει υπάρξει ακόμα οριστική συμφωνία, όμως αυτό αναμένεται να γίνει τα επόμενα 24ωρα.

Η πρώτη επαφή των δύο πλευρών για την μεγάλη επιστροφή ήταν θετική και πλέον μένει να αποσαφηνιστούν οι ρόλοι και κάποια τυπικά ζητήματα, πριν ολοκληρωθεί μια κίνηση που θα δώσει… ώθηση στην ομάδα σε όλους τους τομείς.

Πηγή :
sdna.gr

Check Also

Επίδομα παιδιού – ΟΠΕΚΑ: Θέμα χρόνου η πληρωμή της 6ης δόσης – Πότε θα δουν λεφτά οι δικαιούχοι

Επίδομα παιδιού – ΟΠΕΚΑ: Θέμα χρόνου η πληρωμή της 6ης δόσης – Πότε θα δουν …