«Η Σύρος δεν είναι πλέον ουραγός, αλλά υπάρχει στον ποδοσφαιρικό χάρτη»

«Η Σύρος δεν είναι πλέον ουραγός, αλλά υπάρχει στον ποδοσφαιρικό χάρτη»

Με προσωπικό του μήνυμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο πρόεδρος της Ελλάς Σύρου Νίκος Ζιάβρας μιλάει για την τρίτη του θητεία στον προεδρικό θώκο της ομάδας. Αναλυτικά το μήνυμα του:

Εδώ και λίγες μέρες ξεκίνησε και επίσημα η τρίτη θητεία μου ως πρόεδρος της Ελλάς Σύρου.
Από το 2019 που ξεκίνησα είχα αρκετούς στόχους και φιλοδοξίες ,ομως δεν περίμενα ότι σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα θα καταφέρναμε τοσα πολλά.
Πρωταθλήματα,ανόδους,μεταγραφές τεράστιων ποδοσφαιριστών,καλές παρουσίες απέναντι σε ομάδες με μεγαλη ιστορία και τέλος μια εξαιρετική παρουσία στο δύσκολο και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της γ εθνικής.
Οταν μπήκα σε αυτόν τον χώρο αντιμετώπισα αρκετή δυσπιστία καθώς δεν είχα την εμπειρία του παράγοντα.
Είχα όμως όρεξη,πίστη στο πλάνο μου και ξοδεύοντας αρκετό χρόνο και χρήμα μαζί με τους συνεργάτες μου καταφέραμε αυτές τις ιστορικές επιτυχίες
Τις εξετάσεις μας τις δώσαμε και πετύχαμε όμως χωρίς να έχουμε τον απλό κόσμο κοντά μας,τους χορηγούς μας και βέβαια την Onex με την τεράστια βοήθεια που μας προσεφερε ο κυρίος Ξενοκωστας αυτά τα χρονια δεν θα είχαμε το ίδιο αποτελεσμα
Αυτό τον καιρό μαζί με τις προσπαθείες μας να φτιάξουμε μια ανταγωνιστική και καλή ομάδα
επεξεργαζόμαστε και ένα σχέδιο που θα δώσει όραμα στους νεαρούς ποδοσφαιριστές του νησιού μας,θα ενώσει όλους τους φιλάθλους και θα δείξει το μέλλον του Συριανού ποδοσφαίρου όταν κάποια στιγμή θα έχουμε αποχωρήσει εμείς.
Όταν πρωτοξεκίνησαμε δεν βρήκαμε τίποτα, όταν στο μέλλον φύγουμε θέλω και εγώ και όλοι οι άνθρωποι που είναι στο πλευρό μου να αφήσουμε κατι που θα συνεχίσει να κρατα ψηλά το συριανό ποδόσφαιρο.
Καλοί οι τίτλοι και οι επιτυχίες όμως στο τέλος πρέπει να μείνει κάτι δυνατό.Συντομα θα είμαι σε θέση να πω περισσότερα.
Σε λίγες μέρες θα βγουν και τα εισιτήρια διαρκείας για την νέα σεζόν.
Ζητώ την βοήθεια όλου του νησιού για να κάνουμε τα όνειρα μας και τα όνειρα σας πραγματικότητα!
Η Σύρος δεν είναι πλέον ουραγός
Η Σύρος υπάρχει στον ποδοσφαιρικο χαρτη και θα συνεχίσει να υπάρχει γιατί όλοι σας αυτή την σπίθα που ανάψαμε μπορείτε να την κάνετε δυνατή φωτιά.
Η σεζόν που ξεκινά θα έχει αρκετό ενδιαφέρον…

Check Also

Στην Ελλάς και τη νέα χρονιά ο Οικονομόπουλος

Στην Ελλάς και τη νέα χρονιά ο Οικονομόπουλος «Βράχος» στα μετόπισθεν η ομάδα της Ελλάς …