Η ΧΟΡΗΓΙΑ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ ΣΤΟΝ Α.Ο ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ

Αρωγός για άλλη μια φορά στον τομέα του αθλητισμού η Μητρόπολη Σύρου. Στο πλαίσιο της βοήθειας που προσφέρει κατά καιρούς σε αθλητικά σωματεία έκανε δωρεά ένα ποδήλατο στον Α.Ο. Ερμούπολης.
του Σταμάτη Καλυμιώτη

Σε μια σύντομη τοποθέτησή του μάλιστα ο Μητροπολίτης Δωρόθεος (άρτια ενημερωμένος) έκανε αναφορά στην ιστορία του ποδηλάτου από τότε που… δημιουργήθηκε, ενώ αποκάλυψε ότι το πρώτο ποδηλατοδρόμιο που έγινε στην Ελλάδα έγινε εκεί όπου σήμερα βρίσκεται το γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ο Σεβασμιότατος επισήμανε στη συνέχεια ότι αυτή η χειρονομία από πλευράς Μητρόπολης είναι συμβολική θέλοντας να δείξει ότι πάντα βρίσκεται κοντά στα αθλητικά σωματεία, ειδικά σε αυτή την εξαιρετικά δύσκολη εποχή.
Από πλευράς του Α.Ο. Ερμούπολης το «παρών» στα γραφεία της Μητρόπολης, έδωσαν ο πρόεδρός του κ. Μάρκος Φρέρης όσο και ο αντιπρόεδρος κ. Δημήτρης Κοσμάς. Αμφότεροι ευχαρίστησαν τον κ. Δωρόθεο για την ευγενική χειρονομία και ευχήθηκαν να συνεχιστεί αυτή η βοήθεια από πλευράς Μητρόπολης προς τον αθλητισμό.
Για την ιστορία ο τυχερός που κέρδισε μετά από κλήρωση το ποδήλατο, ήταν ο Αναστάσιος Μιχαηλίδης, που παρέλαβε το «έπαθλό» του με ιδιαίτερη χαρά.

 

Πηγή: logotypos.gr

Check Also

Πρωταθλητής Κυκλάδων ο Άρης Σύρου

Πρωταθλητής Κυκλάδων ο Άρης Σύρου Στην κορυφή του Κυκλαδίτικου μπάσκετ ανέβηκε ο Άρης Σύρου, καθώς …