ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ ΤΡΙΓΩΝΟΥ- «ΠΟΣΕΙΔΩΝΕΙΑ 2015»

Σας ενημερώνουμε ότι ο Ναυτικός Όμιλος Σύρου διοργανώνει Διασυλλογικό Αγώνα Ιστιοπλοίας

Τριγώνου με την επωνυμία “ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ 2015” που θα  διεξαχθεί στη Σύρο το τριήμερο 9-11 Οκτώβρη 2015.

Ο αγώνας αυτός, που πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ιστιοπλοικής Ομοσπονδίας, θα διεξαχθεί στον Όρμο του Φοίνικα.

Την Παρασκευή 9 Οκτωβρίου αναμένονται οι Αφίξεις των αποστολών & θα πραγματοποιηθούν οι δηλώσεις συμμετοχής. Την ίδια μέρα από τις 14:30 θα διεξαχθούν έως δυο ιστιοδρομίες για την προαγωνιστική ομάδα του Ν.Ο.Σύρου. Τις επόμενες μέρες, οι ιστιοδρομίες θα ξεκινήσουν : το Σάββατο 10 Οκτωβρίου στις 12:30  και την   Κυριακή  11 Οκτωβρίου στις 11:00.

Αναμένεται η συμμετοχή ομίλων από γειτονικά κυκλαδονήσια και τα Δωδεκάνησα.

Κύριος στόχος του αγώνα είναι η ανάπτυξη του ναυταθλητισμού με ιδιαίτερο προσανατολισμό στη νεολαία του νησιού.

Πιστεύουμε ότι έχουμε καθήκον να τους μεταβιβάσουμε την αγάπη μας για το υγρό στοιχείο, που είναι πηγή ζωής και να τα εφοδιάσουμε με τα απαραίτητα  εργαλεία όχι μόνο για μια ασφαλή και διασκεδαστική δραστηριότητα του ελεύθερού τους χρόνου αλλά και για όλη τους τη ζωή.

Η προσπάθεια που καταβάλουμε είναι μεγάλη, αλλά πιστεύουμε πως αξίζει τον κόπο, γι αυτό είμαστε αποφασισμένοι με τη βοήθεια όλων των Συριανών να συνεχίσουμε. Ήδη έχουμε  την αυτόβουλη συμμετοχή και συμπαράσταση κάποιων εθελοντών τους οποίους ευχαριστούμε θερμά.

 

Σε όσους βρεθούν κοντά μας εκείνες τις μέρες, δίνεται η ευκαιρία να απολαύσουν τον ήλιο, την θάλασσα, τον άνεμο μα  πάνω από όλα το θάρρος και την τόλμη των μικρών καπεταναίων μας.

 

Τέλος να σας γνωρίσουμε ότι ο  Όμιλός μας λειτουργεί τμήματα ιστιοπλοίας τριγώνου  αρχαρίων, προχωρημένων και αγωνιστικής ομάδας.

Με χαρά λοιπόν περιμένουμε στην “οικογένειά μας” μικρούς τολμηρούς καπεταναίους, να ζήσουν και να γνωρίσουν τις δυνατές συγκινήσεις που προσφέρει το άθλημα.

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στα μαθήματα, οι γονείς μπορούν να επικοινωνούν με τους :

  1. Έφορο ιστιοπλοΐας κ. Τάσο Μιχαηλίδη στα τηλέφωνα :  6944315262 ή 22810 87388 ώρες καταστημάτων.
  2. Προπονητή κ. Γιάννη  Γρυπάρη  στο  τηλέφωνο  :    6942456500
  3. Γραμματέα Ναυτικού  Ομίλου  στο  τηλέφωνο     :    22810 88666

Τα θεωρητικά μαθήματα διεξάγονται στο χώρο του Ναυτικού Ομίλου Σύρου στις Αγκαθωπές, (δίπλα στην Ναυτική βάση)  και τα πρακτικά, στον Όρμο των Αγκαθωπών, τις παρακάτω ημέρες και ώρες  για τους χειμερινούς μήνες :

Δευτέρα      15:00 – 18:00

Παρασκευή 15:00 – 18:00

Σάββατο     12:00 – 17:00   και

Κυριακή      10:00 – 15:00

Από τις 6 Δεκέμβρη έως 6 Γενάρη κάθε χρόνο, με αφορμή την συμμετοχή του τμήματός μας, στις εορταστικές εκδηλώσεις,που πραγματοποιούνται προς τιμή του προστάτη των θαλασσινών & πολιούχου της πόλης μας Αγίου Νικολάου,  οι προπονήσεις διεξάγονται στο λιμάνι της Ερμούπολης έως και την ημέρα των Θεοφανείων.

Σας περιμένουμε…

Check Also

Πανελλήνιες νίκες για την ομάδα Άπνοιας του Ν.Ο Σύρου

Πανελλήνιες νίκες για την ομάδα Άπνοιας του Ν.Ο.Σύρου Με δεκαπέντε (15) αθλητές και δύο (2) …