Ιστορική στιγμή: Στην Γ Εθνική κατηγορία η Ελλάς

Ιστορική στιγμή: Στην Γ Εθνική κατηγορία η Ελλάς

Μια πολύ σημαντική στιγμή είναι η σημερινή για το Συριανό ποδόσφαιρο και την Ελλάς Σύρου. Η ΕΠΟ έστειλε πρόσκληση στην Ελλάς Σύρου για την συμμετοχή της στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής κατηγορίας. Όπως σας ενημερώσαμε και πριν λίγες ημέρες, η Ελλάς Σύρου σαν καλύτερη 4η ομάδα στην ειδική βαθμολογία της ΕΠΟ στα μπαράζ ανόδου, είχε τον πρώτο λόγο να αγωνιστεί στην Γ Εθνική. Σήμερα η ΕΠΟ έστειλε επίσημα πρόσκληση στο Συριανό σωματείο, ώστε να δηλώσει αν επιθυμεί να αγωνιστεί στην μεγάλη κατηγορία μέχρι την Παρασκευή 7 Ιουλίου 2023.

Η διοίκησης της Ελλάς πλέον είναι έτοιμη για την μεγάλη πρόκληση, που θα βρει το Συριανό ποδόσφαιρο για πρώτη φορά μετά από 50 χρόνια σε μια εκ των τριών μεγάλων κατηγοριών του Ελληνικού ποδοσφαίρου. . Στα σύγχρονα χρόνια του Συριανού ποδοσφαίρου δεν έχει ξανασυμβεί αυτό, καθώς ακόμη και το 2017 που ο Α.Ο Σύρου ανέβηκε στην κατηγορία (δεν αγωνίστηκε), αυτή ήταν η 4η Εθνική κατηγορία μετά την Superleague 1, Superleague 2 και FootballLeague.

Νίκος Ζιάβρας, Άκης Πύργος, τα μέλη του Δ.Σ και οι χορηγοί της ομάδας θα βρίσκονται στο πλευρό του συλλόγου και τη νέα χρονιά, με στόχο επιτέλους το Συριανό ποδόσφαιρο να ανέβει επίπεδο και κάθε Κυριακή να βλέπουμε ιστορικές ομάδες να ταξιδεύουν στην Πρωτεύουσα των Κυκλάδων.

Check Also

Το πρόγραμμα αγώνων του πρωταθλήματος Κ16

Το πρόγραμμα αγώνων του πρωταθλήματος Κ16 WINDOOR όπως αυτό προέκυψε μετά την σημερινή κλήρωση του …