Κάλεσμα της Ελλάς στον κόσμο της Σύρου στην πρώτη ”μάχη” της χρονιάς

Κάλεσμα της Ελλάς στον κόσμο της Σύρου στην πρώτη ”μάχη” της χρονιάς

Ο Α.Π.Ο ΕΛΛΑΣ Σύρου υποδέχεται την Παρασκευή 8/9 (16:30) την Α.Ε. Ροδίων Αφάντου και καλεί το φίλαθλο κόσμο στο γήπεδο. Αναλυτικά:

“Στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής ο Α.Π.Ο ΕΛΛΑΣ Σύρου υποδέχεται στο γήπεδο της ΕΠΣ Κυκλάδων την Α.Ε. Ροδίων Αφάντου την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου στις 16:30.

Καλούμε τον φίλαθλο κόσμο να δώσει δυναμικό παρών και να βοηθήσει την ομάδα μας να ξεκινήσει ιδανικά τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις. Η συμβολή του καθενός είναι πολύτιμη, καθώς ο καθένας με τον τρόπο του δύναται, να καταστεί πολύτιμος αρωγός στην προσπάθεια ανάδειξης της ομάδας μας και του νησιού μας.

Κανένας δεν περισσεύει από τη συλλογική αυτή προσπάθεια. Όλοι μαζί να στηρίξουμε και να ενισχύσουμε, πάντα με κόσμιο τρόπο την ομάδα μας και η οποία ξεκινά με όνειρα και φιλοδοξίες τη νέα αυτή ποδοσφαιρική χρονιά 2023-2024.

Μάλιστα η Συριανή ομάδα θέλησε να κάνει το κάλεσμα και με ένα έξυπνο και χιουμοριστικό τρόπο μέσω ενός βίντεο το οποίο κυκλοφόρησε στα social Media, αποδεικνύοντας το υπέροχο κλίμα που υπάρχει και τη δίψα των ποδοσφαιριστών για… Γ Εθνική.”

Check Also

Γ Εθνική: Τα αποτελέσματα του 3ου ομίλου και η βαθμολογία

Γ Εθνική: Τα αποτελέσματα του 3ου ομίλου και η βαθμολογία Δείτε παρακάτω τα αποτελέσματα της …