«Κέρβερος» ο Αντιπρόεδρος του Α.Ο Ερμούπολης Κώστας Κόκκαλης

«Κέρβερος» ο Αντιπρόεδρος του Α.Ο Ερμούπολης Κώστας Κόκκαλης

Την δική του απάντηση με αφορμή την ανακοίνωση του Άρη Σύρου για την μεταγραφή ή όχι του Γιάννη Κρητικού δίνει ο αντιπρόεδρος του Α.Ο Ερμούπολης Κώστας Κόκκαλης.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει στο Syros-Sports ο γνωστός Συριανός επιχειρηματίας και αντιπρόεδρος του Α.Ο Ερμούπολης…

«Καλημέρα κ. Πρίντεζη. Σχετικά με την μεταγραφή του Γιάννη Κρητικού στον Άρη Σύρου, θα ήθελα να του ευχηθώ μέσα από την καρδιά μου για την σεζόν 2020-21 καλή επιτυχία. Εύχομαι να είναι πάνω απ΄όλα γερός και να έχει την υγεία του. Τώρα όσο για το κομμάτι της «μεταγραφής», ο παίκτης το τονίζω κατηγορηματικά είναι για 1 χρόνο. Όποιος αμφισβητεί αυτό που λέω, ας το αντικρούσει. Από εκεί και μετά θα φανεί αν όλα αυτά που γράφτηκαν από πλευράς Άρη, ότι πήραν το γέννημα θρέμμα της Ερμούπολης, του χρόνου που θα πρέπει να θυσιαστούν για να τον πάρουν… να δούμε αν θα τον πάρουν. Ο παίκτης πήγε στον Άρη αποκλειστικά μόνο με όρους δικούς μας. Εμείς καθορίσαμε πως θα πάει και πως θα γυρίσει. Επειδή όμως υπάρχουν και ήρωες παράγοντες, αν θέλουν να τον κρατήσουν θα πρέπει να «θυσιαστούν». Εγώ ήμουν αυτός που όταν μου πήρατε συνέντευξη, σας είπα για τον Άρη τα καλύτερα και ευχήθηκα κιόλας. Το ίδιο ισχύει και τώρα. Είπαμε όμως επειδή οι εποχές έχουν αλλάξει να κρατάμε χαμηλούς τόνους και πιστεύω ότι οι τόνοι θα είναι χαμηλοί, ή αν θέλετε καλύτερα… το εύχομαι. Όταν παίρνεις έναν παίκτη δανικό, το τονίζω δεν κάνεις ολόκληρη διαδικτυακή φιέστα και ειδικά όταν είναι από τον ίδιο τόπο ο δανεισμός. Η Ερμούπολη σεβόμενη όλα αυτά τα πολλά μέλη που έχει και όλο τον κόσμο που την στηρίζει (και είναι αρκετά μεγάλος), θα κρατήσει την σοβαρότητα που έχει τόσα χρόνια. Όταν αποφασίσει να ανέβει κατηγορία (αυτό δεν θα αργήσει), θα πάρει πρώτα απ όλα, όλα τα Συριανά παιδιά που υπάρχουν σε όλη την Ελλάδα και μετά όποιους άλλους χρειαστεί. Η ομάδα μας σεβόμενη την κατάσταση της πανδημίας , σεβόμενη την οικονομική κατάσταση που υπάρχει, σεβόμενη τον κόσμο της Σύρου, θα συνεχίσει και στο ανδρικό να αποτελείται από Συριανά παιδιά, γιατί διανύουμε δύσκολες εποχές και πιστέψτε με οι δυσκολότερες έρχονται. Επίσης όταν θες να λες πως έχεις ακαδημίες, πρέπει να στηρίζεις την ανδρική ομάδα με τα παιδιά που προέρχονται από τις ακαδημίες σου.

Δόξα Σοι ο Θεός, οι νίκες σε τοπικό επίπεδο για την ομάδα μας όλα αυτά τα χρόνια είναι πάρα πολλές. Και σε τοπικό επίπεδο και στο υπόλοιπο Κυκλαδίτικο επίπεδο. Εύχομαι καλή δύναμη και υγεία σε όλο τον κόσμο της Σύρου στις δύσκολες στιγμές που περνάμε. Με σεβασμό προς όλους και με σεβασμό προς όλα τα σωματεία του μπάσκετ»

Αντιπρόεδρος Α.Ο Ερμούπολης Κόκκαλης Κωνσταντίνος

Check Also

Η παρουσίαση των ομάδων στο Aegeanball Festival (Βίντεο)

Η παρουσίαση των ομάδων στο Aegeanball Festival (Βίντεο) Μπασκετική πανδαισία στην πλατεία Μιαούλη το Σαββατοκύριακο …