Καλά στοιχεία στο πρώτο φιλικό και νίκη στη Μύκονο για την Ελλάς

Καλά στοιχεία στο πρώτο φιλικό και νίκη στη Μύκονο για την Ελλάς

Πολύ καλά στοιχεία έδειξε στο πρώτο της φιλικό η Ελλάς Σύρου σε αγώνα που έγινε στη Μύκονο. Η ομάδα του Παναγιώτη Χριστοφιλέα επικράτησε 2-1 της Α.Ε Μυκόνου και τις επόμενες ημέρες θα συνεχίσει την προετοιμασία της και με άλλους  φιλικούς αγώνες ενόψει του νέου πρωταθλήματος.

Το σκορ άνοιξε ο Παναγιώτης Λαντίκας για την ομάδα της Ελλάς, με το 0-1 να είναι σκορ πρώτου ημιχρόνου. Στο δεύτερο μέρος η Ελλάς σημείωσε και δεύτερο τέρμα με τον Κασάπη. Στο φινάλε του αγώνα μείωσαν οι Μυκονιάτες σε ένα παιχνίδι που δεν κρατήθηκαν στατιστικά στοιχεία.

Σίγουρα από το πρώτο φιλικό παιχνίδι δεν μπορούν να βγουν συμπεράσματα. Ωστόσο η Ελλάς αυτό που κρατάει ήταν οι αυτοματισμοί στο παιχνίδι της (δύσκολο για τέτοια εποχή) και τα τρεξίματα που είχε σαν ομάδα.

Στο αρχικό σχήμα της Ελλάς ήταν οι: Παπαδόπουλος, Οικονομόπουλος Μάγκας Σαχι, Ζαφείρης Μπακατσέλος, Καρμίρης, Λαντικας, Κασάπης, Μήνας, Παυλοπουλος

Στο δεύτερο μέρος αγωνίστηκαν και οι: Μελισσοπουλος, Καραμολεγκος, Κουκουλάς ,Ρούσσος ,Συριανός, Μεντρι , Μουλαρας Δημητρέλος Παραβαλος,  Πρεβεσανος

Check Also

Γ Εθνική: Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία του ομίλου της Ελλάς

Γ Εθνική: Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία του ομίλου της Ελλάς Δείτε την βαθμολογία του …