«ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ…ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ»

Ο Μιχάλης Κονδύλας αγωνίζεται στην παιδική ομάδα της Σύρου 2002. Ο 14χρονος ποδοσφαιριστής μιλάει στο Syros-Sports.gr για το άθλημα που αγαπάει, την ομάδα του αλλά και το πώς βλέπει το ποδοσφαιρικό του μέλλον…

«Ξεκίνησα να παίζω ποδόσφαιρο το 2005 από τις ακαδημίες ποδοσφαίρου Σύρος 2002 όταν ήμουν 5 χρονών. Είμαι 9 χρόνια σε αυτή την ομάδα και είμαι πολύ ικανοποιημένος από την δουλειά που γίνεται και γενικά από την ομάδα μου. Φέτος είχαμε μια πολύ καλή χρονιά στο παιδικό πρωτάθλημα. Φτάσαμε μέχρι τα ημιτελικά όπου αποκλειστήκαμε στα πέναλτι. Μπορούσαμε σε εκείνο το παιχνίδι να πάρουμε τη νίκη που ίσως να μας είχε δώσει το πρωτάθλημα Κυκλάδων. Δυστυχώς στα πέναλτι χρειάζεται και η βοήθεια της τύχης πολλές φορές.».
Ονειρεύεσαι να παίξεις μελλοντικά σε κάποια μεγάλη ομάδα;
«Δεν είναι εύκολο. Στην Σύρο οι δυνατότητες είναι περιορισμένες. Δεν έχουμε ομάδα σε μεγάλη κατηγορία και δεν μπορώ να ξέρω. Αν αποφασίσω να σπουδάσω και μου δοθεί η ευκαιρία σε κάποια ομάδα της Αθήνας.. Ναι. Ποιος δεν θα το ήθελε αυτό».

Σε έχει πικράνει κάτι από το ποδόσφαιρο έστω και αν είσαι μικρός σε ηλικία;
«Στον αθλητισμό υπάρχουν χαρές και λύπες. Φέτος μπορώ να πω ότι είμαι πικραμένος από δυο γεγονότα. Το πρώτο έχει να κάνει με τον ημιτελικό του πρωταθλήματος με τον ΠΑΣ Νάξου. Ο διαιτητής έδωσε επανάληψη στο χαμένο πέναλτι της Νάξου. Αν δεν είχε γίνει αυτό θα είχαμε περάσει στον τελικό. Το δεύτερο έχει να κάνει με το HERMES CUP. Λίγες ημέρες μετά το πρωτάθλημα, είχαμε την ευκαιρία να κατακτήσουμε την διοργάνωση στην κατηγορία του παιδικού. Και εκεί έγιναν κάποια λάθη στην διαιτησία, αλλά αυτό που με στενοχωρεί πιο πολύ είναι ότι το παιχνίδι δεν ολοκληρώθηκε ποτέ. Είχαμε την ευκαιρία να το πάρουμε»…
Για τη νέα χρονιά τη σκέφτεσαι;
«Η ακαδημία μας συνεργάζεται με το σωματείο του Πάγου. Νομίζω ότι τη νέα χρονιά τα παιδιά της ηλικίας μας θα αγωνίζονται στον Πάγο, που είναι μια πολύ καλή ομάδα. Χαίρομαι γι αυτό».

Check Also

Κ18: Σπουδαία νίκη για τον Αίαντα, «οδηγός» στην κούρσα για τον τίτλο

Κ18: Σπουδαία νίκη για τον Αίαντα, «οδηγός» στην κούρσα για τον τίτλο Σπουδαίας βαθμολογικής σημασίας …