ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΚΑΜΠ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΙΝΙΚΑ!!!

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το καλοκαίρι θα είναι… πειρατικό για τους μικρούς μας φίλους!

 

Ο Α.Ο. Φοίνικας Σύρου διοργανώνει και φέτος καλοκαιρινό καμπ βόλεϊ (Volleyball Summer Camp) για παιδιά ηλικίας 5 έως 12 ετών, προκειμένου να γνωρίσουν τα μυστικά του αθλήματος, να γυμναστούν, αλλά και να διασκεδάσουν και να περάσουν δημιουργικά ένα μέρος των διακοπών τους.

Τεχνική και τακτική βόλεϊ, νοοτροπία ομαδικού αθλήματος, παιχνίδι-τουρνουά, διαδραστικά παιχνίδια, χορός και μουσικό παιχνίδι, δημιουργική απασχόληση είναι μερικά από τα στοιχεία που θα περιλαμβάνει το φετινό καμπ, το οποίο σχεδίασαν και θα υλοποιήσουν οι διπλωματούχες προπονήτριες βόλεϊ Βάλλια Κάμπαξη και Άννα Μουστάκα.

Το Volleyball Summer Camp θα ξεκινήσει στις 23 Ιουνίου (ώρες 08:30-14:30) και θα πραγματοποιείται σε εβδομαδιαίους κύκλους. Το αναλυτικό πρόγραμμα θα ανακοινωθεί τις προσεχείς ημέρες.

 

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στις δύο προπονήτριες Βάλλια Κάμπαξη (τηλ. 6930157188) και Άννα Μουστάκα (τηλ. 6937486024)

 

Πηγή: foinikasclub.gr

Check Also

Βόλεϊ-Τελικός: ΑΣΕ Νεωρίου-Φοίνικας Σύρου Live Streaming

Βόλεϊ-Τελικός: ΑΣΕ Νεωρίου-Φοίνικας Σύρου Live Streaming Παρακολουθήστε σε ζωντανή μετάδοση από το κλειστό γυμναστήριο ”Δ. …