«ΚΑΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΟΠΑΛΙΑ»

Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Κώστα Συριανού στο ντέρμπι της Κυριακής ανάμεσε σε Α.Ο Σύρου και Πάγο. Ο έμπειρος γκολκίπερ ταλαιπωρείται ακόμη από το τραύμα που «κληρονόμησε» στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Τήνου και που είχε σταθεί η αιτία να αποχωρήσει από το παιχνίδι με πόνους στη μέση. Ο 33χρονος αθλητής ακολούθησε όλη την εβδομάδα θεραπείες και σήμερα αναμένεται να κάνει την πρώτη του προπόνηση.
Για την αναμέτρηση σε δηλώσεις του στο Syros-Sports ο έμπειρος τερματοφύλακας είπε:
«Εμείς κατεβαίνουμε στο παιχνίδι με στόχο τη νίκη και μόνο. Μπορεί η ομάδα να βολεύεται και με τη ισοπαλία όπως ακούγετε τώρα τελευταία, αλλά κανείς σύλλογος δεν καταβαίνει για να πάρει ένα βαθμό. Στόχος είναι μόνο η νίκη για να φτάσουμε όλο και πιο κοντά στον στόχο των μπαράζ».

 

Ο αθλητής ρωτήθηκε και για τις μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας και για τον αν αλλάζουν οι στόχοι του Α.Ο.Σ με τις προσθήκες που έκανε.
«Σίγουρα μια ομάδα όταν κάνει δυο τρεις καλές μεταγραφές σημαίνει ότι βάζει στόχους για ακόμη ψηλότερα. Όταν παίρνεις παίκτες καλούς ανεβαίνει ο πήχης της ομάδας και των απαιτήσεων. Εγώ όπως πέρσι με τον Άγιαξ, έτσι και φέτος κοιτάζω πρώτα την είσοδο στα μπαράζ. Αν τα καταφέρουμε, τότε μετά μπορούμε να πούμε πως… ναι. Κοιτάζουμε και το πρωτάθλημα. Αλλά πρώτα η είσοδος στα μπαράζ. Αυτός είναι ο στόχος μας».

 

Τέλος ο Κώστας Συριανός έκανε κάλεσμα και στον κόσμο της Σύρου να έρθει και να απολαύσει ένα δυνατό παιχνίδι αντάξιο των δυο ομάδων.
«Θα ήθελα να καλέσω τον κόσμο της Σύρου να έρθει στο γήπεδο, να δει και τις δυο Συριανές ομάδες και να χειροκροτήσει και τους δυο στο τέλος. Δεν υπάρχει Α.Ο.Σ και Πάγος. Την Κυριακή παίζουν δυο καλές Συριανές ομάδες και καλό είναι ο κόσμος να έρθει και για τους δυο».

 

ΦΩΤΟ: ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΛΟΥΔΗΣ

Check Also

«Ματσάρα» στη Σύρο με νικητή τον Πάγο στο τοπικό ντέρμπι

Ματσάρα στη Σύρο με νικητή τον Πάγο στο τοπικό ντέρμπι… Συναρπαστικό παιχνίδι έγινε την Κυριακή …