«ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ…»

«Καταπέλτης» ήταν σε δηλώσεις του στο Syros-Sports ο πρόεδρος της ΕΠΣ Κυκλάδων κ. Ρένος Φρέρης, που μιλάει για κρούση ανθρώπων σε κάποια

σωματεία, με σκοπό να τα δελεάσουν και να τα πείσουν να καταθέσουν ένσταση για τις εκλογές του καλοκαιριού.

Δηλώσεις που σίγουρα θα προκαλέσουν αίσθηση έκανε στην ιστοσελίδα μας ο πρόεδρος της ΕΠΣ Κυκλάδων…που μίλησε για παρεμβολές κάποιων με στόχο να δελεάσουν τα σωματεία με μπάλες και διάφορα ανταλλάγματα.

Διαβάστε αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο πρόεδρος της Ένωσης…

 «Καταρχήν να ευχαριστήσω το Δ.Σ της ΠΝΟ για την αναστολή των απεργιακών κινητοποιήσεων, μετά τα αιτήματα πολλών φορέων, όπως και των δικών μας ενώσεων  (ποδοσφαίρου, μπάσκετ, βόλεϊ). Σεβόμενος τις δύσκολες στιγμές που πέρασαν κάποιοι αυτές τις ημέρες, δεν ήθελα να μιλήσω για το θέμα. Πλέον όμως τα μηνύματα που φτάνουν στα αυτιά μου είναι πολύ λυπηρά και όταν έρθει η κατάλληλη ώρα θα μπορέσω να τοποθετηθώ λεπτομερώς.  Τις τελευταίες ημέρες έχουμε διαπιστώσει πως κάποιοι «γνωστοί-άγνωστοι» του Κυκλαδίτικου ποδοσφαίρου προσέγγισαν σωματεία με διάφορους τρόπους (μπάλες ποδοσφαίρου και υποσχόμενοι διάφορα ανταλλάγματα κτλ.)  με στόχο την συγκατάθεση τους για την κατάθεση ένστασης κατά εκλογών που προηγήθηκαν προ 5 μηνών. Φαίνεται ότι η «ώρα» τους έφτασε και δεν το αντέχουν άλλο.

Αυτό που έχω να τονίσω είναι ότι οι εκλογές έγιναν, τα σωματεία ψήφισαν και αν δεν σέβονται το νέο Δ.Σ της ΕΠΣΚ, ας σεβαστούν τουλάχιστον τη γνώμη των σωματείων. Η ΕΠΣΚ  είναι για να ΕΝΩΝΕΙ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ και τα παιδιά μας. Είναι η «ώρα» κάποιοι να αναλάβουν τις «ευθύνες» τους και να σταματήσουν να «ονειρεύονται»  εκ νέου εκλογές.

Είμαι στην διάθεση τους για οποιαδήποτε συνεργασία όπως έχω δηλώσει από την αρχή. Από εκεί και πέρα δεν θα βάλουμε σε νέα έξοδα την ένωση μας και σε ανούσιες δικαστικές διαμάχες επειδή κάποιοι δεν σέβονται την εντολή των σωματείων. Θέλουν δεν θέλουν το ποδόσφαιρο ενώνει τα νησιά μας. Ας μη το χρησιμοποιούν για να αυτοπροβάλλονται  «η» να βγάζουν τα όποια απωθημένα τους.

 

Check Also

Ανακοίνωση ΕΠΣ Κυκλάδων για τις ώρες λειτουργίας γηπέδου για το κοινό

Ανακοίνωση ΕΠΣ Κυκλάδων για τις ώρες λειτουργίας γηπέδου για το κοινό Σας ενημερώνουμε ότι το …