«ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΕΒΑΛΑΝ ΕΜΠΟΔΙΑ…»

Ο ειδικός γραμματέας και υπεύθυνος του ανδρικού τμήματος του Πάγου Παναγιώτης Μπουντούρης μιλάει

στο Syros-Sports.gr για την ομάδα του, τα εμπόδια που παρουσιάστηκαν την εφετινή χρονιά, τους στόχους του συλλόγου αλλά και το μέλλον του στην ομάδα…

«Πέρσι όταν μου πρότειναν να ασχοληθώ ενεργά με τον Πάγο και μου είπαν τους στόχους και το όραμα της ομάδας, δεν το πολυσκέφτηκα και δέχτηκα να μπω σε ένα αθλητικό σωματείο με μακρά ιστορία και που βάζει στόχους να πρωταγωνιστεί στο Κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο. Από το περσινό  Δ.Σ ,αποχώρησαν κάποια παιδιά τα οποία πρόσφεραν στην ομάδα και τα κενά τους δύσκολα θα αντικατασταθούν».

Όσο για την φετινή χρονιά τόνισε:

«Η φετινή χρονιά ξεκίνησε δύσκολα. Προσπαθήσαμε να κρατήσουμε τον περσινό κορμό της ομάδας και στη συνέχεια να γίνουν κάποιες προσθήκες που θα βοηθούσαν την ομάδα να συνεχίσει την περσινή της προσπάθεια. Κάποιοι ποδοσφαιριστές έφυγαν για διάφορους λόγους. Εμείς σεβαστήκαμε σαν ομάδα την επιθυμία τους όποια και αν ήταν αυτή. Στην πορεία προσπαθήσαμε να κάνουμε ανταγωνιστική την ομάδα με ποιοτικές προσθήκες, αλλά στη διάρκεια του σχεδιασμού, μας έβαλαν «εμπόδια» κάποιοι άνθρωποι που ήταν μέσα στην ομάδα και κάποιοι άλλοι που ήταν έξω από αυτήν. Μέσα στην ομάδα είχαμε ανθρώπους που κοίταζαν τις συγγενικές και πελατειακές σχέσεις τους και έξω από την ομάδα κάποιοι άλλοι που ο μόνος σκοπός τους ήταν να αποδυναμώσουν την ομάδα μας και τίποτα περισσότερο».

«Την φετινή χρονιά δεν βάζουμε συγκεκριμένους στόχους. Θέλουμε να κοιτάζουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε γι αυτή την ομάδα».

«Στο τέλος της φετινής σεζόν που ολοκληρώνεται η θητεία του τωρινού Δ.Σ, θα το σκεφτώ πάρα πολύ για το αν θα συνεχίσω και γενικά για το αν θα ξανασχοληθώ με ποδοσφαιρικό σωματείο. Είχα σκεφτεί να αποχωρήσω το καλοκαίρι, αλλά έμεινα στην ομάδα για τους προπονητές και τους αθλητές, γιατί πιστεύω ότι το κλίμα στην ομάδα μας είναι από τα καλύτερα που έχω συναντήσει στη ζωή μου. Είμαστε πραγματικά μια οικογένεια».

 

 

Check Also

ΕΠΣ Κυκλάδων: Το πρόγραμμα αγώνων (8-12/5)

ΕΠΣ Κυκλάδων: Το πρόγραμμα αγώνων (8-12/5) Μετά τις διακοπές του Πάσχα, συνεχίζεται η αγωνιστική δραστηριότητα …