«ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ»-«ΕΠΙΚΡΟΤΟΥΜΕ»

 Με αφορμή την χθεσινή καταγγελία του Πανθηραϊκού, το σωματείο του Πανναξιακού εξέδωσε

ανακοίνωση, μέσα από την οποία καταδικάζει τα γεγονότα…

Η ανακοίνωση του Α.Ο Παννναξιακού αναφέρει:

Τα μέλη του Δ.Σ. του ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΥ Α.Ο. καταδικάζουμε τα μεμονωμένα επεισόδια που σημειώθηκαν εις βάρος της αποστολής του Πανθηραραϊκού, ξημερώματα Κυριακής σε κεντρικό σημείο της Χώρας.

Υποσχόμαστε με την σειρά μας να ανακαλύψουμε τους δράστες και να τους αποβάλουμε εφ  όρου ζωής από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας μας.

Με την ευκαιρία θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε στον «Αρχιδιαιτητή» κ. Σουλτάνη ότι, εμείς σαν παράγοντες προσπαθούμε να συμβάλουμε τα μέγιστα στην αναβάθμιση του Κυκλαδικού ποδοσφαίρου, εκείνος όμως το υποβαθμίζει και παράλληλα μειώνει το μέγεθος ιστορικών σωματείων, με τους αποτυχημένους ορισμούς διαιτητών.

Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον φίλαθλο κόσμο μας, που έδωσε δυναμικό παρόν και δημιούργησε φανταστική ατμόσφαιρα στις κερκίδες του ΔΑΚ Νάξου στον εντός έδρας αγώνα με τον Πανθηραϊκό.

ΜΕ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

            Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                          Η ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

ΚΑΤΣΑΡΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ                                   ΓΟΥΡΖΗ ΜΑΡΙΑ

Αμέσως μετά την ανακοίνωση του σωματείου της Νάξου, ο Πανθηραϊκός με νέα ανακοίνωση επικροτεί τη στάση που κράτησε ο Πανναξιακός στο συγκεκριμένο θέμα.

«Επικροτούμε την απόφαση του Δ.Σ του Πανναξιακού Α.Ο, να καταδικάσει το περιστατικό. Στο σημείο αυτό, θα θέλαμε να ξεκαθαρίσουμε ότι σε καμία περίπτωση η ανακοίνωση που εξέδωσε η ομάδα μας πριν από λίγα λεπτά, δεν στρέφεται εναντίον της Διοίκησης του Πανναξιακού. Πεποίθησή μας είναι ότι όλοι μαζί μπορούμε να αγωνιστούμε για την εξάλειψη τέτοιων θλιβερών γεγονότων στο νομό μας».

Check Also

Επίδομα παιδιού – ΟΠΕΚΑ: Θέμα χρόνου η πληρωμή της 6ης δόσης – Πότε θα δουν λεφτά οι δικαιούχοι

Επίδομα παιδιού – ΟΠΕΚΑ: Θέμα χρόνου η πληρωμή της 6ης δόσης – Πότε θα δουν …