ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΑ «ΡΟΛΑ» Ο ΤΖΑΝΕΤΟΣ!!!

Τα πρώτα δείγματα γραφής έδειξαν χθες οι Συριανοί του Α.Ο Καραβά στο φιλικό που έδωσε η ομάδα τους με τον πρωταθλητή

της Α Πειραιά (ομάδα του Γιάννη Ψυλλάκη) Ίκαρο Καλλιθέας.

Μετά από μεγάλη εμφάνιση του Τζανέτου Μώτου που κατέβασε τα «ρολά», ο Καραβάς επικράτησε 1-0 του πιο έτοιμου Ίκαρου Καλλιθέας σε φιλική αναμέτρηση που έγινε στην Καλλιθέα. Καλή εμφάνιση για Βαλάντη, Ριγούτσο, Τερόλη, Ελκάντι  και Ψυλλάκη (Ίκαρο), σε ένα φιλικό που έγινε για να βγουν τα πρώτα συμπεράσματα ενόψει της νέας χρονιάς.

Η μεγάλη ζέστη και υγρασία , έκαναν την ατμόσφαιρα αποπνικτική, και δυσκόλεψαν τους ήδη καταπονημένους ποδοσφαιριστές από την σκληρή προετοιμασία.

Το μάτς ξεκίνησε με καλύτερο τον Ίκαρο, με καλύτερη κυκλοφορία, μεγάλη πίεση, και γρήγορες επιθέσεις κυρίως από τα άκρα.

Ο Καραβάς ο οποίος δεν είχε τους Φωτεινάκη, Σταφσουλάι, τον Γεωργίου να αγωνίζεται για 20 λεπτά και τους Τερόλη και Ρηγούτσο να αγωνίζονται αμέσως μόλις αποβιβάστηκαν από το πλοίο από τη Σύρο, αρκέστηκε στο να προσπαθεί να σταματήσει τον γρήγορο ρυθμό του Ίκαρου, χωρίς όμως να τα καταφέρνει, αφού στο πρώτο μέρος ο Ίκαρος είχε καλές φάσεις για να σκοράρει , αλλά έπεσε πάνω στον Τζανέτο Μώτο, ο οποίος βρέθηκε σε μεγάλη μέρα κάνοντας καταπληκτικές αποκρούσεις σταματώνας τους επιθετικούς του Ίκαρου

Ο Ίκαρος συνέχισε στον ίδιο ρυθμό, αλλά και ο Καραβάς στη συνέχεια ανέβασε την απόδοσή του χωρίς όμως να γίνει απειλητικός

Αρκέστηκε στην κατοχή, προσπάθησε να κυκλοφορήσει την μπάλα, αλλά οι αμυντικοί του Ίκαρου είχαν καλά κλεισμένο τον Ελκάντι πού ήταν ο κύριος εκφραστής των προσπαθειών για επίθεση του Καραβά.

Στο δεύτερο ημίχρονο o Καραβάς ανέβασε την απόδοσή του, πίεσε, κέρδισε χώρο στο γήπεδο, και έβγαινε με αξιώσεις μπροστά.Αποτέλεσμα αυτού ήταν η επίτευξη του γκόλ, που τελικά του έδωσε τη νίκη με μια ωραία ατομική ενέργεια του Ηλία Μαυρέλη , ο οποίος με δυνατό σούτ έστειλε την μπάλα πρώτα στο δοκάρι, και μετα στην απέναντι γωνία του τερματοφύλακα του Ίκαρου.

Στα σύν του Καραβά είναι ότι παρά το ότι ο Ίκαρος ήταν καλύτερος, οι παίκτες κουρασμένοι, το ότι έδιναν μόλις το πρώτο τους φιλικό μάτς, έναντι τριών που έχει δώσει ο Ίκαρος, στο τέλος κατάφεραν να πάρουν τη νίκη.

Σαν γενικό συμπέρασμα από τον αγώνα είναι ότι ο Ίκαρος ήταν σαφώς πιο έτοιμος, με πολύ καλή κυκλοφορία, ταχύτητα στις πάσες και στις επιθέσεις, ταχύτατατους παίκτες στις πτέρυγες, ωραίες μετατοπίσεις παικτών από τη μια στην άλλη μεριά του γηπέδου, και ασφυκτική πίεση χωρίς τη μπάλα.

Είναι φανερό ότι ο Γιώργος Δρακόπουλος και γενικά η προπονητική ομάδα του Ίκαρου έχουν δουλέψει πολύ, και αυτό φάνηκε μέσα στο γήπεδο.

Από την άλλη ο Καραβάς προσπάθησε να βάλει τη μπάλα κάτω, να αναπτυχθεί σε όλο το γήπεδο και να βγεί με κάθετες πάσες μπροστά, αλλά τα πόδια των παικτών ήταν βαριά, και φυσικά μην ξεχνάμε ότι ήταν το πρώτο φιλικό.

Επίσης να μην ξεχνάμε τις σημαντικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο Καραβάς στην προπόνηση, αφού το γήπεδο του Αγίου Διονυσίου που προπονείται, είναι ακατάληλο για ομάδες με υψηλούς στόχους.

Σίγουρα και ο Μοδινός και ο Δρακόπουλος έβγαλαν χρήσιμα συμπεράσματα, τα οποία καλούνται να αναλύσουν μια και οι δύο ομάδες θα βρεθούν αντιμέτωπες στο πρωτάθλημα έχοντας κοινούς στόχους…

Πηγή-ρεπορτάζ: portofsports.gr

Check Also

Ανακοίνωση ΕΠΣ Κυκλάδων για τις ώρες λειτουργίας γηπέδου για το κοινό

Ανακοίνωση ΕΠΣ Κυκλάδων για τις ώρες λειτουργίας γηπέδου για το κοινό Σας ενημερώνουμε ότι το …