ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΟΙ ΜΙΚΡΟΙ…

Το περασμένο Σαββατοκύριακο στο Δημοτικό Κολυμβητήριο της πόλης μας, πραγματοποιήθηκε επίσημο φιλικό τουρνουά Υδατοσφαίρισης (H2Ο PolominiVikelasCup) με τη συμμετοχή

των σωματείων του Ναυτικού Ομίλου Σύρου (Ν.Ο.Σ), του Νηρέα Χαλανδρίου και του Γ.Σ Ηλιούπολης.
Το τουρνουά συνδιοργανώθηκε από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και το Ναυτικό Όμιλο Σύρου σε συνεργασία με του γονείς των αθλητών των ακαδημιών του Τμήματος Υδατοσφαίρισης.
Το υψηλό αγωνιστικό επίπεδο και το αθλητικό ήθος των νεαρών αθλητών που συμμετείχαν στο τουρνουά των τριών ομάδων και τα θετικά σχόλια των επισκεπτών του νησιού που βρέθηκαν ανάμεσά μας, μας δίνουν δύναμη να συνεχίσουμε την προσπάθεια ενδυνάμωσης των αθλημάτων του υγρού στίβου και της θάλασσας.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους εκείνους που υποστήριξαν αυτή την ιδέα και πίστεψαν στην υλοποίησή της σε μια ομολογουμένως δύσκολη χρονική στιγμή και για τον δικό μας τόπο.
Άμεσος επόμενος στόχος όλων μας είναι η πισίνα να παραμείνει «ανοιχτή» έως την ολοκλήρωση του έργου σύνδεσης του Κολυμβητηρίου με τη ΔΕΗ για την εξοικονόμηση ενέργειας.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε δημοσίως τους χορηγούς μας και τους ανθρώπους που εργάστηκαν για την επιτυχή έκβαση αυτής της νέας και πρωτότυπης σε διοικητικό και αγωνιστικό επίπεδο διοργάνωσης. Ευχαριστούμε τη Δ/νση Δράσεων Αθλητισμού και Πολιτισμού της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου που ήτανσυνδιοργανωτής του τουρνουά.
Ευχαριστούμε τους χορηγούς που ανταποκρίθηκαν άμεσα και χωρίς κανένα αντάλλαγμα. Πιο συγκεκριμένα την εταιρεία Blue Star Ferries, τον Προμηθευτικό Καταναλωτικό Συνεταιρισμό ΠΣΚΕ «Νεώριο», το σούπερ μάρκετ «Παλαμάρης Εμμ. ΑΕ – Carrefour Express»,το Ξενοδοχείο «Ερμής» και το κατάστημα Οπτικών Ειδών «Σταύρος Κοής».
Ευχαριστούμε τους εργαζομένους στο Κολυμβητήριο του Δήμου, που δούλεψαν με προθυμία και επαγγελματισμό, τους εθελοντές διαιτητές και τη γραμματεία, τους προπονητές και εφόρους των τριών Σωματείων και τέλος τα Μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής για το συντονισμό των ενεργειών και τις ποικίλες υπηρεσίες που προσέφεραν.
Είμαστε πεπεισμένοι ότι η προσπάθεια αυτή θα έχει συνέχεια και προσδοκούμε η διοργάνωση αυτή – με τη συμβολή του Δήμου και της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου – να καθιερωθεί και να διεξάγεται κάθε χρόνο, όπως και φέτος, ως επίσημο τουρνουά «mini Vikelas Water Polo Cup».

 

Πηγή: cyclades24.gr

Check Also

H Aegean Regatta 2024 θα ταξιδέψει σε Κάλυμνο, Νίσυρο, Τήλο, Χάλκη και Ρόδο

H Aegean Regatta 2024 θα ταξιδέψει σε Κάλυμνο, Νίσυρο, Τήλο, Χάλκη και Ρόδο Στις υπέροχες …