ΚΟΙΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΓΙΑΞ-Α.Ο.Σ

Μέσα από κοινή ανακοίνωση, Α.Ο Σύρου και Άγιαξ Σύρου καλούν τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο την Κυριακή που ίσως κρίνει και τον πρωταθλητή Κυκλάδων…

Αναλυτικά η ανακοίνωση των ομάδων που εύχονται παράλληλα ο καλύτερος να κερδίσει:
Την Κυριακή 30 Μαρτίου και ώρα 16:30 στο γήπεδο της Ε.Π.Σ. Κυκλάδων θα διεξαχθεί ο αγώνας ανάμεσα στον Αjax Σύρου και τον Α.Ο. Σύρου, που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό ποια από τις δύο Συριανές ομάδες θα στεφθεί πρωταθλήτρια Κυκλάδων για την αγωνιστική χρονιά 2013-14.
Καλούμε τον φίλαθλο κόσμο της Σύρου να γεμίσει το γήπεδο και να ενισχύσει και τις δύο ομάδες σε φίλαθλα πλαίσια στην προσπάθεια που κάνουν για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την συμμετοχή της πρωταθλήτριας ομάδας στα μπαράζ που οδηγούν στην Γ΄Εθνική Κατηγορία. Οι ομάδες θα προσφέρουν ένα συναρπαστικό ποδοσφαιρικό ενενηντάλεπτο στους φιλάθλους και η καλύτερη μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου ας κατακτήσει την νίκη και το πρωτάθλημα και ας φέρει στην Σύρο την πολυπόθητη άνοδο στην Γ΄Εθνική.
Ενημερώνουμε τους φιλάθλους πως επειδή πρόκειται για αγώνα μπαράζ και κανένα από τα δύο σωματεία δεν είναι γηπεδούχο, δεν θα ισχύσουν τα εισιτήρια διαρκείας.

Τα Δ.Σ. του “Ajax Σύρου” και του “Α.Ο. Σύρου”.

Check Also

Κ16: Εύκολη νίκη για τον Αίαντα Σύρου

Κ16: Εύκολη νίκη για τον Αίαντα Σύρου Σε παιχνίδι για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος …