«ΚΟΙΤΑΖΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ»

Για τον αγώνα του Άγιαξ με την Θύελλα μίλησε ο Μιχάλης Βασάλος. Ο «στυλοβάτης» της άμυνας του Άγιαξ σε δηλώσεις του στο Syros-Sports

αναφέρθηκε για τους αγώνες μπαράζ, ενώ ρωτήθηκε και για το πώς βλέπει την διοργάνωση…

«Με την Θύελλα θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Την είδαμε στο παιχνίδι με τον Α.Ο.Σ την προηγούμενη εβδομάδα στην Πάρο. Πίεσε μέχρι το τέλος και σε γενικές γραμμές έδειξε πολύ καλή ομάδα».

 

Για τους αγώνες μπαράζ και γενικά την διοργάνωση ο έμπειρος αμυντικός είπε:

«Κατά τη γνώμη μου το πιο δυσάρεστο γεγονός των μπαράζ είναι ότι όλα τα παιχνίδια θα διεξαχθούν σε άδειες εξέδρες. Οι μέρες και οι ώρες που ορίστηκαν τα παιχνίδια δεν βολεύει και αυτό είναι σίγουρα το μόνο μελανό στοιχείο των αγώνων μπαράζ. Ας ελπίσουμε ότι του χρόνου η διαδικασία των μπαράζ θα γίνει με διπλά παιχνίδια ώστε να έχουν την πολυτέλεια οι ομάδες να παίζουν μπροστά στον κόσμο τους. Νομίζω είναι πολύ σημαντικό σε αυτές τις δύσκολες εποχές οι κερκίδες να ήταν κατάμεστες. Νομίζω ότι οι ομάδες θα έβγαζαν αρκετά «σπασμένα» από όλη τη χρονιά».

 

Για το αν οι Συριανές ομάδες είναι πλέον το φαβορί μετά τις πρώτες νίκες είπε:

«Είναι νωρίς ακόμη να πούμε κάτι τέτοιο. Απομένουν αρκετά παιχνίδια και οι ομάδες είναι όλες καλές. Ακόμη και ο Πανθηραϊκός που νικήσαμε την πρώτη αγωνιστική έδειξε καλά στοιχεία και νομίζω ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει. Εμείς σαν ομάδα θέλουμε να κοιτάζουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και στο τέλος θα δούμε που θα φτάσουμε».

 

Για το παιχνίδι με τον Α.Ο.Σ την τέταρτη αγωνιστική.

«Θα είναι ένα μεγάλο παιχνίδι. Θεωρώ πως αν σε εκείνο το παιχνίδι κρίνετε η πρώτη θέση το γήπεδο θα είναι κατάμεστο. Θα είναι μια γιορτή για το Συριανό ποδόσφαιρο και θεωρώ πως αν έρθουν έτσι τα πράγματα εκείνη την ημέρα θα έχουμε περισσότερους από 1000 φιλάθλους στο γήπεδο».

Για το αν ευνοούνται οι Συριανές ομάδες όπως καταλογίζουν κάποιοι από τα αντίπαλα στρατόπεδα και τις ιστοσελίδες

«Όχι. Δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο. Απλά οι Συριανές ομάδες είναι λίγο πιο τυχερές. Τα ταξίδια είναι πιο κοντινά σε σχέση με των αντιπάλων. Μη ξεχνάμε ότι και εμείς κάναμε διανυκτέρευση. Η Σύρος έχει αναμφίβολα περισσότερα δρομολόγια και απλά είμαστε λίγο πιο τυχεροί. Δεν νομίζω ότι υπάρχει εύνοια όμως». 

Check Also

Ο Αίαντας με μισή ομάδα έκλεισε τον Α γύρο με ισοπαλία

Ο Αίαντας με μισή ομάδα έκλεισε τον Α γύρο με ισοπαλία Ο Αίαντας με μισή …