ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΝΕΩΣΗ Ο ΤΕΡΟΛΗΣ

ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΑΡΑΓΚΟΥ
Πλησιάζει ο ποδοσφαιρικός μήνας του Αύγουστου και καθημερινά οι ειδήσεις πάνε και έρχονται στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο των Κυκλάδων .

Παρακολουθώ το τοπικό πρωτάθλημα από παρά πολύ μικρός, μόλις από τα 7 μου, όταν το γήπεδο της Ερμούπολης έσφυζε από κόσμο και ομάδες που ναύλωναν λεωφορεία όπως η Άνω Σύρος και ο Φοίνικας για να έρθουν αντιμέτωποι στα μεγάλα ντέρμπι, που άφησαν ιστορία στο κυκλαδικό μας πρωτάθλημα όπως βέβαια και η μεγάλες πορείες του ΑΟΣ στην Δ εθνική με ποδοσφαιριστές στόφας και επίπεδου.

Εδώ εστιάζω αυτό το ρεπορτάζ και επειδή δεν θέλω να αδικήσω κάποιον, επιτρέψτε μου να μην μπω στην διαδικασία ονομάτων αυτή την στιγμή, αλλά να κάνω μια μοναδική εξαίρεση στον παίκτη που μου έχει κάνει εντύπωση από την χρονιά που ολοκληρώθηκε. Αυτό του Μιχάλη Τερόλη που κατά την προσωπική μου άποψη κοσμεί τα γήπεδα των Κυκλάδων.

Πολύ σημαντικό το ότι θα μείνει και φέτος στον Α.Ο Σύρου, καθώς έχει αυτόν τον ποδοσφαιρικό «Τσαμπουκά» αν μπορώ να πάρω τον όρο αυτό , ενώ παράλληλα είναι ένα ποδοσφαιρικό εργαλείο που μπορεί να αγωνισθεί σε πολλές θέσεις όπως Αριστερό μπακ Στόπερ και βέβαια εκεί που τρώει σίδερα κατεμέ, την θέση του καθαρού 6ριου.

Ποδοσφαιριστής με τεράστιες παραστάσεις από μεγαλύτερες κατηγορίες όπως ο Ναυπακτιακός Αστερας του Πάλε μεγάλου Ν01 keeper Τζιόλα (του ΑΟΣ ΣΥΡΟΥ) όπως και από το πέρασμα του από την μεγάλη ομάδα του Παναξιακού.

Περιγράφοντας φέτος τα παιχνίδια του Α.Ο.Σ στο πρωτάθλημα των Κυκλάδων είδα έναν παίκτη απολαυστικό που δεν φοβάται να βάλει τα πόδια του στην φωτιά και νομίζω δικαίως συγκαταλέγεται στους κορυφαίους αυτού του πρωταθλήματος.

Έγκυρες πληροφορίες μου αναφέρουν ότι ο Τερόλης βρίσκεται κοντά στο να ανανεώσει την συνεργασία του με τον ΑΟ Σύρου παρόλο που με τις πολύ καλές εμφανίσεις του έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον πολλών ομάδων από μεγαλύτερες κατηγορίες.

Εγώ του εύχομαι προσωπικά ότι καλύτερο και να συνεχίσουμε να τον παρακολουθούμε για πολλά χρόνια στο δικό μας πρωτάθλημα .Περισσότερα νέα σχετικά με την παραμονή του Τερόλη προσεχώς……..

Check Also

ΑΕ Μυκόνου – ΓΣ Μαρκό (11.00) Live Streaming

ΑΕ Μυκόνου – ΓΣ Μαρκό (11.00) Live Streaming Παρακολουθήστε σε ζωντανή μετάδοση (21/2 | 11:00) …