Κρίμα: Ήρθε στην Σύρο και δεν έπαιξε ο Περιστεριώνας Τήνου λόγω βροχής

Κρίμα: Ήρθε στην Σύρο και δεν έπαιξε ο Περιστεριώνας Τήνου λόγω βροχής

Το δελτίο τύπου του Α.Ο Ερμούπολης αναφέρει:

Νικητής ο καιρός αναδείχθηκε στο παιχνίδι του πρωταθλήματος Παίδων της ΕΣΚΚ το απόγευμα της Τετάρτης 14.02.2024 στη Σύρο. Οι καιρικές συνθήκες δεν επέτρεψαν τη διεξαγωγή του αγώνα, καθώς μια μπόρα κατέστησε τη διεξαγωγή του ανέφικτη.

Είναι λυπηρό ότι μετά από τρία χρόνια στα ανοιχτά γήπεδα δεν υπάρχει καν μια μελέτη για την επίλυση του προβλήματος της αθλητικής στέγασης των ομάδων καλαθοσφαίρισης στο νησί. Ακόμη και η ομάδα της Άνδρου, η οποία επίσης δε διαθέτει κλειστό γυμναστήριο έχει πρόσβαση στην κλειστή αίθουσα του σχολείου της Χώρας για τις προπονήσεις της. Στη Σύρο της εσωστρέφειας όλοι οι πιθανοί διαθέσιμοι χώροι είναι κλειδωμένοι τα απογεύματα και τα παιδιά αναγκάζονται να πηδάνε κάγκελα για να ξεδώσουν – ξεσκάσουν με την παρέα τους. Κρίμα για την ομάδα του Περιστεριώνα, η οποία ταξίδεψε στη Σύρο χωρίς τελικά να καταφέρει να παίξει και κρίμα για τα παιδιά της Ερμούπολης τα οποία αναγκάζονται για τρία χρόνια να υπομένουν όλες τις αντίξοες συνθήκες και τους τραυματισμούς που συνεπάγεται η συνεχής προπόνηση σε ανοιχτά γήπεδα για να ασκήσουν το αγαπημένο τους άθλημα.

Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες για τη διάθεση που έδειξαν, καθώς κατέβαλαν κάθε δυνατή προσπάθεια να παίξουν. Μετά από 2-3’ όμως το διαιτητικό δίδυμο των Ρούσσο – Μαρουδιά αναγκάστηκε να διακόψει το παιχνίδι, ορθώς θέτοντας την ασφάλεια των νεαρών αθλητών σε πρώτη προτεραιότητα.

Check Also

Στην προπόνηση του Α.Ο Ερμούπολης ο «θρύλος» του Ελληνικού μπάσκετ Παναγιώτης Γιαννάκης (Φωτο)

Στην προπόνηση του Α.Ο Ερμούπολης ο «θρύλος» του Ελληνικού μπάσκετ Παναγιώτης Γιαννάκης (Φωτο) Ένα πολύ …