ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΟ ΦΟΙΝΙΚΑ ΨΗΛΑ…

Η διοίκηση του Φοίνικα με τις μεταγραφές Πάρις, Κάντγουελ και την ανανέωση με Ντόκιτς αποδεικνύει εμπράκτως την αγάπη της

για την ομάδα μας. Ήρθε η ώρα και εμείς να αποδείξουμε πως θέλουμε το Φοίνικα να κοσμεί με την παρουσία του τα γήπεδα της Βόλεϊ Λιγκ.

Εδώ και λίγες ημέρες έχει ξεκινήσει η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας ενόψει της νέας χρονιάς.

 

ΑΠΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΩ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΜΟΥ;

Η διάθεση των καρτών πραγματοποιείται από γραφείο της Ομάδας στο κέντρο της πόλης (Δίπλα στο ζαχαροπλαστείο ΑΠΕΡΓΗ) κατά τίς ώρες 12:00 – 14:00 και 19:00-21:00 εναλλακτικά μπορείτε να κάνετε κράτηση και ηλεκτρονικά μέσω της ειδικής εφαρμογής που θα βρείτε στήν ιστοσελίδα μας (www.foinikasclub.gr) με το χαρακτηριστικό πλήκτρο ,για περισσότερες πληροφορίες ΜΙΧΑΛΟΒΙΤΣ ΣΟΦΙΑ 6944588480

ΕΙΜΑΙ ΠΑΛΙΟΣ ΚΑΤΟΧΟΣ, ΤΙ ΚΑΝΩ;

Από την Δευτέρα 24 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2015 οπότε και θα ξεκίνησε η διάθεση των καρτών διαρκείας, προτεραιότητα θα έχουν οι περσινοί κάτοχοι για να ανανεώσουν τις κάρτες τους ως και την Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2015.

ΕΙΜΑΙ ΝΕΟΣ ΚΑΤΟΧΟΣ, ΤΙ ΚΑΝΩ;

Από την Δευτέρα 24 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2015 όσες θέσεις δεν ανείκαν σε περσινούς κατόχους θα είναι ελεύθερες, θα διατίθενται στους φιλάθλους που ενδιαφέρονται. Από τηνΤρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2015 όλες οι κενές θέσεις θα είναι ελεύθερες προς διάθεση .

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΜΕΣ

ΕΙΔΟΣ ΤΙΜΕΣ
CARD STANDARD 120,00EURO
CARD ON DEMAND (συγκεκριμένες θέσεις)100,00 EURO

θα διατεθούν και Κάρτες των 80,00 EURO  χωρίς αριθμημένες θέσεις.

 

Check Also

O Bραζιλιάνος Ρικάρντο στον Φοίνικα Σύρου

O Bραζιλιάνος Ρικάρντο στον Φοίνικα Σύρου Τον Βραζιλιάνο ακραίο Ρικάρντο Αλεξάντρε Γκόμες Ντο Ρεγκο Τζούνιορ, …