Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο Κέντρο της Ερμούπολης λόγω του Stoiximan AegeanBall Festival

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο Κέντρο της Ερμούπολης λόγω του Stoiximan AegeanBall Festival

Ο Δήμος Σύρου-Ερμούπολης εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει τους κατοίκους και τους επισκέπτες της Σύρου για τις αλλαγές των δρομολογίων και τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για το Σάββατο 8 και την Κυριακή 9 Ιουλίου λόγω του Stoiximan AegeanBall Festival.

Αναλυτικά:

Ενημερώνουμε τους κατοίκους και επισκέπτες του νησιού μας ότι, λόγω της διεξαγωγής του τουρνουά καλαθοσφαίρισης «Stoiximan AegeanBall Festival», σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 2501/10/475-α’/02-06-2023 απόφαση της Δ/νσης Αστυνομίας Κυκλάδων και την υπ’ αριθμ. 2132.15/1643/2023 απόφαση του Λιμεναρχείου Σύρου:

Απαγορεύεται η κυκλοφορία των οχημάτων το Σάββατο 8 και την Κυριακή 9 Ιουλίου 2023, κατά τις ώρες 18:00 – 24:00, στα ακόλουθα σημεία:
α. Περιμετρικά της Πλατείας Μιαούλη έως το κηπάριο του Ι.Ν. Αγίου Νικολάου.

β. Και στα δύο ρεύματα της οδού Ελ. Βενιζέλου και συγκεκριμένα από τη διασταύρωση με την οδό Στ. Πρωίου έως το ύψος με τη διασταύρωση Κ. Καραμανλή.

Από την ανωτέρω απαγόρευση εξαιρούνται οι αθλητές με διαπιστεύσεις και τα τηλεοπτικά συνεργεία, καθώς και οι μόνιμοι κάτοικοι και τα οχήματα, στα οποία επιβαίνουν ΑμεΑ.
Από το Σάββατο 8 Ιουλίου 2023 και ώρα 17:30 έως την Κυριακή 9 Ιουλίου 2023 και ώρα 24:00, καθορίζεται προσωρινά ο χώρος αφετηρίας των ταξί επί της οδού «Ακτή Εθνικής Αντιστάσεως» (έμπροσθεν καταστήματος τράπεζας Eurobank).
Θερμή παράκληση προς τους κατοίκους και επισκέπτες να μη σταθμεύουν τα οχήματά τους περιμετρικά της πλατείας Μιαούλη και του θεάτρου Απόλλων καθ’ όλη τη διάρκεια που θα ισχύουν τα ανωτέρω κυκλοφοριακά μέτρα.

 

 

Check Also

Ήττα του Α.Ο Ερμούπολης στην Τήνο

Ήττα του Α.Ο Ερμούπολης στην Τήνο… Την ήττα γνώρισαν οι παίδες του Α.Ο Ερμούπολης στην …