Λευτέρης Αυγενάκης: Τι απάντησε για την επανέναρξη σε βόλεϊ, ποδόσφαιρο και μπάσκετ

Λευτέρης Αυγενάκης: Τι απάντησε για την επανέναρξη σε βόλεϊ, ποδόσφαιρο και μπάσκετ

Συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό από το Πρώτο Θέμα (104.6) έδωσε σήμερα ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, απατώντας σε πολλά και καίρια ζητήματα που αφορούν τον αθλητισμό στην χώρα μας, αυτό το διάστημα.

Οι ερωτήσεις που κατατέθηκαν στον κ. Αυγενάκη, είχαν να κάνουν με τις επαγγελματικές κατηγορίες, σε ποδόσφαιρο, βόλεϊ και μπάσκετ, οι οποίες περιμένουν να ανάψει η κυβέρνηση το πράσινο φως για να ξεκινήσουν τόσο τις προπονήσεις, όσο και τους αγώνες.

Όπως τόνισε ο Υφυπουργός Αθλητισμού, υπάρχει και από την μεριά του θέληση να ξεκινήσουν οι δραστηριότητες και πάλι, κάτι που ωστόσο εξετάζεται και θα παρθεί η τελική απόφαση, από τους λοιμωξιολόγους.

Ο κ. Αυγενάκης με δημοσίευμά του στην προσωπική του σελίδα στο facebook ανάρτησε τα εξής:

👉 Υπάρχουν πολλά ερωτήματα που δεν έχουν όλα εύκολες απαντήσεις, όμως προσπαθούμε να διατηρήσουμε την άθληση σε αυτές τις δυσκολες συνθήκες, με αίσθημα ευθύνης, καθώς ενισχύει την ψυχολογία όλων και βοηθά να ανταπεξέλθουμε τη δύσκολη αυτή περίοδο.

👉 Έχουμε στα χέρια μας την ολιστική μελέτη, όπως διαμορφώθηκε από FIFA/UEFA. Ένα πλήρες κείμενο που έχουμε δουλέψει μαζί, ένα καλό εργαλείο, το οποίο για να έχει τα αναμενόμενα αποτελέσματα πρέπει να υιοθετηθεί από όλους τους εμπλεκόμενους.

👉 Ως Κυβέρνηση, έχουμε δεσμευτεί ότι θα ισχύσουν όλα όσα αναφέρει η ολιστική μελέτη και αφορούν τους δικούς μας τομείς ευθύνης. Ηρθε η στιγμή να εκμεταλλευτούμε αυτή την ευκαιρία που μας δίνεται και να φέρουμε το ποδόσφαιρό μας εκεί που αξίζει.

Check Also

Φοίνικας και ONEX NEORION SHIPYARDS συνεχίζουν μαζί (Φωτο)

Φοίνικας και ONEX NEORION SHIPYARDS συνεχίζουν μαζί (Φωτο) Επίσκεψη πραγματοποίησαν στις εγκαταστάσεις της ONEX NEORION …