Μέχρι την άλλη Τετάρτη 8/7 οι δηλώσεις για το Κύπελλο Ελλάδας | Όλες οι εξελίξεις και τα σενάρια στην ΕΠΣ Κυκλάδων

Μέχρι την άλλη Τετάρτη 8/7 οι δηλώσεις για το Κύπελλο Ελλάδας | Όλες οι εξελίξεις και τα σενάρια στην ΕΠΣ Κυκλάδων

Του: Άλεξ Γεωργαντά

Πλησιάζουν οι καταληκτικές ημερομηνίες σύμφωνα, με τις οποίες οι Ενώσεις οφείλουν να δηλώσουν τους εκπροσώπους τους τόσο στη Γ Εθνική όσο και στο Κύπελλο Ελλάδας.

Όσον αφορά το πρωτάθλημα, οι Ενώσεις θα πρέπει να δηλώσουν τις ομάδες τους μέχρι τη Δευτέρα 6/7 ενώ για τις πρώτες φάσεις του Κυπέλλου Ελλάδας, στις οποίες έχουν δικαίωμα συμμετοχής οι ερασιτεχνικοί σύλλογοι, θα πρέπει να δηλωθούν το αργότερο μέχρι την Τετάρτη 8/7.

Όσον αφορά τα του νομού μας, η ΕΠΣ Κυκλάδων από τον Μάρτιο έχει δηλώσει τον Πανναξιακό στην ΕΠΟ, οπότε αυτό ήταν ένα κεφάλαιο που έχει κλείσει εδώ και καιρό για την διοργανώτρια αρχή.

Περνάμε όμως στον Κυπελλούχο, εκεί όπου μέχρι στιγμής, τα πράγματα παραμένουν σε.. θολό τοπίο. Τι σημαίνει αυτό;

Μέχρι την άλλη Τετάρτη η ΕΠΣΚ θα πρέπει να έχει δηλώσει την ομάδα που θα λάβει μέρος στο Κύπελλο Ελλάδας (8/7). Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να υπενθυμίσουμε πως ο ΑΟΣ ήταν η ομάδα που κληρώθηκε να εκπροσωπήσει τον νομό μας σε αυτόν τον θεσμό.

Τώρα, σε περίπτωση που ο ΑΟΣ δεν θελήσει να λάβει μέρος, για οποιοδήποτε λόγο, σειρά παίρνει η αμέσως επόμενη ομάδα της κληρωτίδας, ο Πανθηραϊκός. Η ομάδα της Σαντορίνης ωστόσο, μετά την συνένωση στο νησί του Ηφαιστείου, δεν θα μπορέσει να είναι εκείνη που θα εκπροσωπήσει τις Κυκλάδες στο Κύπελλο.

Αμέσως μετά η επόμενη ομάδα είναι η Ελλάς Σύρου..! Η ομάδα των Ζιάβρα, Πύργου και Κουλουμπή φτιάχνουν ένα δυνατό σύνολο για την νέα σεζόν και σε θεωρητικό επίπεδο, δεν θα αφήσουν και αυτή την ευκαιρία να πάει χαμένη.

Τέλος εάν και εφόσον και η Ελλάς δεν θελήσει να λάβει μέρος στο Κύπελλο Ελλάδας, η ομάδα που θα.. πρέπει να βγάλει τα κάστανα από την φωτιά θα είναι ο ΑΟ Πύργου.

Αυτό που μένει να δούμε εν τέλει είναι τις προθέσεις του ΑΟ Σύρου αυτό το διάστημα, για να ξεκαθαρίσει ολοκληρωτικά και αυτό το κομμάτι..

Check Also

«Παίξαμε ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο αλλά…» (Βίντεο)

«Παίξαμε ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο αλλά…» (Βίντεο) Ο προπονητής της Ελλάς Σύρου Παναγιώτης Χριστοφιλέας μίλησε στο Logotypos.gr …