Τα βρήκε Μάιπας και Ελλάς-«Κλωτσάει» ο Πάγος, παραπονιέται ο παίκτης

Τα βρήκε Μάιπας και Ελλάς-«Κλωτσάει» ο Πάγος, παραπονιέται ο παίκτης

Πληροφορίες του Syros-Sports αναφέρουν πως Ελλάς Σύρου και Σπύρος Μάιπας τα έχουν βρει σε όλα, με τον Βολιώτη ποδοσφαιριστή να θέλει να συναντήσει ξανά τους ανθρώπους που πρωτογνώρισε στην Σύρο (Φιλιπποπολίτη-Βουτσίνο) για τη συνέχεια της σεζόν, φορώντας τη φανέλα της Ελλάς Σύρου. Σε δηλώσεις του ο ποδοσφαιριστής τονίζει πως ξεκίνησε τις συζητήσεις με την Ελλάς Σύρου, καθώς από την προηγούμενη εβδομάδα είχε την διαβεβαίωση από τον πρόεδρο Άκη Μανωλιό πως θα πάρει το δελτίο του.

Η σελίδα μας επικοινώνησε με τον ποδοσφαιριστή που επιβεβαιώνει  πως θέλει να φύγει από τον Πάγο, τονίζοντας όμως πως δεν του δίνουν το δελτίο.

Αναλυτικά τα όσα μας δήλωσε ο Σπύρος Μάιπας

«Βρίσκομαι στην Σύρο για δεύτερη χρονιά. Πέρσι ζήτησα να έρθω δανεικός στην ομάδα του Πάγου, καθώς ερχόμουν για πρώτη φορά στο νησί της Σύρου για τις σπουδές μου και δεν γνώριζα κανέναν. Από τον Πάγο μου είχαν πει πως εδώ δεν γίνονται αυτά και όποια στιγμή θελήσω…. θα πάρω το δελτίο μου, γιατί ο Πάγος δεν κόβει την μπάλα σε κανέναν. Πέρσι τα Χριστούγεννα ζήτησα να φύγω για άλλη ομάδα, αλλά η ομάδα δεν με άφησε. Συνέχισα στην ομάδα γιατί μου αρέσει να είμαι «κύριος» με ανθρώπους που συνεργάζομαι. Έμεινα μέχρι και το καλοκαίρι. Την φετινή χρονιά ήθελα ξανά να φύγω, μετά από κάποια πρόταση που δέχτηκα, αλλά οι άνθρωποι του Πάγου μου είπαν να μείνω μέχρι τα Χριστούγεννα και να βάλουμε «πλάτη» όλοι μαζί για την σωτηρία της ομάδας. Συγκεκριμένα μου είπαν πως αν το Δεκέμβρη η ομάδα έχει πέσει, θα πάρεις το δελτίο σου για να πας στην ομάδα της αρεσκείας σου. Τώρα είναι αλήθεια πως θέλω να συνεχίσω στην Ελλάς Σύρου και παρά το γεγονός ότι άλλα μου είχαν υποσχεθεί, οι άνθρωποι του Πάγου δεν με αφήνουν να φύγω, την στιγμή που κάποιοι παίκτες έχουν πάρει την ελευθέρα τους.  Μέχρι τώρα είμαι κύριος. Ακολουθώ την ομάδα σε όλες τις προπονήσεις. Δεν αξίζω τέτοιας συμπεριφοράς και δεν είναι σωστό ένα ερασιτεχνικό σωματείο να «κόβει» τη μπάλα ή να κλειδώνει δελτία σε παιδιά. Είμαι φανερά προβληματισμένος. Όσο κύριος ήμουν  απέναντι τους, άλλο τόσο κύριοι θέλω να είναι εκείνοι απέναντι μου. Τέλος, αυτό που θέλω να τονίσω, είναι πως δεν θα ερχόμουν σε διαπραγματευσεις με την Ελλάς αν δεν είχα τις διαβεβαιώσεις από τον πρόεδρο Άκη Μανωλιό αρχές της εβδομάδας πως θα  μου έδινε το δελτίο μου. Αρχές της εβδομάδας που είπε το παίρνεις και ξαφνικά την Τετάρτη μου είπε όχι»

Check Also

Ανακοίνωση ΕΠΣ Κυκλάδων

Ανακοίνωση ΕΠΣ Κυκλάδων Το Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. Κυκλάδων εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες στην Περιφέρεια …