ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΕΛΕΚΗΣ

Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα της συνδρομητικής τηλεόρασης (NOVA) για λογαριασμό της εκπομπής «Μια πόλη, μια ομάδα …Η ομάδα μου».

Συνεργείο της συνδρομητικής τηλεόρασης βρέθηκε τις τελευταίες ημέρες στην Μυτιλήνη, πραγματοποιώντας γυρίσματα για το αφιέρωμα στην ΑΕΛ Καλλονής. Από τα πλάνα και τις συνεντεύξεις δεν θα μπορούσε να λείψει και ο δικός μας Χρήστος Πελέκης όπου τράβηξε τα βλέμματα για το γεγονός ότι είναι ο πιο μικρός σε ηλικία προπονητής (όλων των κατηγοριών) σε όλες τις ομάδες της Superleague. Ο Συριανός τεχνικός απάντησε σε όλα τα ερωτήματα των δημοσιογράφων, ενώ αναφέρθηκε και στην Σύρο όταν ρωτήθηκε από ποιο μέρος είναι…

Το συνεργείο βρέθηκε στην Καλλονή, όπου μίλησαν παλαίμαχοι της ΑΕΛΚ αλλά και φίλαθλοι. Επίσης βρέθηκε στο γήπεδο Καλλονής, όπου και τραβήχτηκαν πλάνα απο τις ακαδημίες, όπως και από τις ομάδες των Κ20 και Κ17 που πραγματοποίησαν τη Τρίτη(08/04) προπόνηση στο “Κ.Κεντέρης”.
Το οδοιπορικό συνεχίστηκε και σε άλλα μέρη του νησιού, όπως στην Σκάλα Καλλονής, στο Μόλυβο και τον Μανταμάδο. Αδιαμφισβήτητα, η επιτυχία της Καλλονής, έκανε πολύ καλό στο νησί της Μυτιλήνης καθώς με τα πλάνα αυτά, το νησί θα διαφημιστεί σε όλη την Ελλάδα, ενόψει μάλιστα και της καλοκαιρινής περιόδου.
Η εκπομπή θα προβληθεί αρχές Μαίου…
ΜΠΡΑΒΟ ΧΡΗΣΤΟ. ΜΑΣ ΕΚΑΝΕΣ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ!!!

Check Also

Παναγιώτης Χριστοφιλέας: Το πίστευα, χάνουμε έναν βασικό παίκτη μας (Βίντεο)

Παναγιώτης Χριστοφιλέας: Το πίστευα, χάνουμε έναν βασικό παίκτη μας (Βίντεο) Ο Προπονητής της Ελλάς Σύρου …