Μεγάλη νίκη για τις κορασίδες του Α.Ο Ερμούπολης (Φωτο)

Σε μία επανάληψη του περσινού τελικού των κορασίδων , η ομάδα του Α.Ο. Ερμούπολης κατάφερε πάλι να πάρει το ροζ φύλλο αγώνος , νικώντας την αξιόμαχη ομάδα του Τ.Α.Κ. Περιστεριώνα με σκορ 47-35. Οι παίκτριες του Ανδρέα Μαύρου πέτυχαν το 2 στα 2 παραμένοντας έτσι στην κορυφή του ομίλου.

Α.Ο. ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ – Τ.Α.Κ.ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΩΝΑΣ ΤΗΝΟΥ 47-35 (Κορασίδες)

Οι παίκτριες και των δύο ομάδων ήθελαν πολύ την νίκη και αυτό φάνηκε από την αρχή της αναμέτρησης όπου κάθε ενέργεια των αθλητριών, ξεχείλιζε από πάθος και ενέργεια. Η γηπεδούχος ομάδα ήταν πιο συγκεντρωμένη και κατάφερε παρά τα αρκετά χαμένα σουτ να πάρει μια μικρή διαφορά στο τέλος της πρώτης περιόδου(12-2), χάρις στην πολύ καλή της άμυνα.  Στην δεύτερη περίοδο η φιλοξενούμενη ομάδα κατάφερε να βρει τρόπους να σημειώσει καλάθια και να μην αφήσει την Συριανή ομάδα να ξεφύγει στο σκορ. Στην τρίτη περίοδο οι Συριανές παίκτριες ανέβασαν λίγο την απόδοση τους και να ανοίξουν λίγο την διαφορά , η οποία μαζεύτηκε λίγο από την ομάδα της Τήνου και έκλεισε στους 12 πόντους με το τελευταίο σφύριγμα του αγώνα. Πρέπει να σημειωθεί πως οι πολλοί φίλαθλοι που παρευρέθηκαν στο Α.Κ.Δ.Ε. είδαν ένα πολύ όμορφο αγώνα και έφυγαν ικανοποιημένοι από το θέαμα που τους προσέφεραν και οι δύο ομάδες.

Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και των δύο ομάδων που αγωνίστηκαν!

Α.Ο. ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ – Τ.Α.Κ.ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΩΝΑΣ ΤΗΝΟΥ: 47-35 (Κορασίδες)

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ Α(12-2), Β(27-16), Γ(39-24), Δ(47-35)

Α.Ο. ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ (Μαύρος Α.) Φρέρη – Παναγιωτίδου Ε., Κοτσιπετσίδου Μ.8, Σιδηρά Α.,Ρούσσου Φ., Τζαβάρα Μ.13, Ξαγοράρη Ε.,Τουντόσε Α.12, Μίμογλου Φ., Ρίζου Κ.3, Συριάννη Α.11, Φραγκιά Ε.,Ζαμπετάνη Ε.

Τ.Α.Κ. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΩΝΑΣ ΤΗΝΟΥ (Πετροπούλου Ε.) Μεταξά Μ., Πολυκανδριώτη Ε.3, Παλαμάρη Μ., Μπρουντάκη Ε.,Βιδάλη Ε.4, Πετροπούλου Ε.4, Φωσκόλου Κ.6, Βόινα Α.2 Τριανταφυλλου Ε.14, Πετροπούλου Α.,Δελώτη Ι.,Πλυτά Ε.2.

Περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ

Check Also

Ένας ακόμα θρύλος του ελληνικού αθλητισμού στη Σύρο για το AegeanBall

Ένας ακόμα θρύλος του ελληνικού αθλητισμού στη Σύρο για το AegeanBall Ένας ακόμα θρύλος του …