ΜΕΓΑΛΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΩΝ ΕΠΙ ΤΗΣ ΧΙΟΥ

Με μια μεγάλη νίκη ολοκλήρωσαν τους αγώνες της 1ης φάσης (Ανάβυσσο-Παλαιά φωκαία) της προεπιλογής

Εθνικών ομάδων οι παίδες μας, καθώς στο τελευταίο τους παιχνίδι επιβλήθηκαν 4-0 της ΕΠΣ Χίου. Η ομάδα του Γιώργου Μοστράτου, παίζοντας πολύ όμορφο ποδόσφαιρο, δεν άφησε περιθώρια στην ομάδα της Χίου, πήρε τη νίκη και ολοκλήρωσε με τον ιδανικότερο τρόπο τους αγώνες της στην πρώτη φάση των αγώνων.

Την αρχή των γκολ έκανε ο Θεόδορος Δάρας, που στο 31΄ λεπτό έδωσε προβάδισμα στην ομάδα μας. Το 2-0 έγινε στο 64΄ με τον Νίκο Παντελαίο. Το τρίτο γκολ της ομάδας μας σημείωσε ο Νίκος Φρέρης στο 74΄ και τον επίλογο των γκολ έβαλε ο Καραμολέγκος στο 77ο λεπτό.

2 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα, ήταν ο συνολικός απολογισμός της Μικτής παίδων που αφήνει πλέον πολλές υποσχέσεις για το μέλλον.

Τα παιχνίδια της μικτής παίδων στους αγώνες προεπιλογής Εθνικών ομάδων που διεξήχθησαν στα γήπεδα της Ανάβυσσου και της Παλαιάς Φωκαίας.

1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: ΕΠΣ ΣΑΜΟΥ-ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ 1-3

2Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ-ΕΠΣ ΛΕΣΒΟΥ 3-3

3Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: ΕΠΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ-ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ 3-0 

4Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ-ΕΠΣ ΧΙΟΥ 4-0

 

ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ: Ψυλλιάς, Κασσανδρινός, Χατζηλαζαρίδης, Μαθιάσος,  Καραμολέγκος, Δριμάλας, Δάρας, Ξαγοράρης, Λιέας, Γρυλλάκης, Παντελαίος.

Την 18αδα συμπλήρωσαν: Τσοβάρας, Βαμβακούσης, Καραπατης, Σούμπιτσης, Τσαντανης, Μαργαρίτης, φρέρης.

 

ΕΠΣ ΧΙΟΥ: Μανωλιάς, Δελέρες, Κρεατσούλας, Λουμπαρδέας, Σγουράλης, Τσιουκαντανάς, Μούντες, Καβουλάκης, Τσάκος, Μαρινάκης-Φράνκο, Ψυχιάς.

Την 18αδα συμπλήρωσαν: Γιαννόπαπας, Βάσσης-Κουτσοδόντης, Κουτσοβασίλος, Αργυρούδης, Ντάϊκος, Κακούσιος, Τσοφλιας.

Check Also

Στην Τήνο η ακαδημία της Ελλάς και το ευχαριστώ!!!

Στην Τήνο η ακαδημία της Ελλάς και το ευχαριστώ!!! Στο τουρνουά φιλίας Κ10 που έγινε …