ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΟΥ ΑΡΗ!!!

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Σαββατο Κύριακο 18-19 Οκτωβρίου,το τουρνουά μπάσκετ τμημάτων

υποδομής που διοργάνωσε ο ΑΡΗΣ ΣΥΡΟΥ με τη συμμετοχή 3 ομάδων του ιστορικού Περιστερίου Αθηνών,Περιστεριώνας Τήνου ,και Άρης Σύρου.
Στους 4 συνολικά αγώνες που διεξήχθηκαν πήραν μέρος μέρος πάνω από 60 αθλητές γεννημένοι το 2003.Όλα τα παιδιά των τμημάτων υποδομής αγωνίστηκαν με κύριο σκοπό να χαρούν το μπάσκετ,ανέδειξαν δε το πλούσιο ταλέντο τους αγωνιζόμενοι μέσα σε μία ζεστή ,φιλική,ατμόσφαιρα με αλληλοσεβασμό τον οποί είχαν επιμεληθεί οι προπονητές τω συλλόγων.
Στη τελετή λήξης τα παιδιά φωτογραφήθηκαν μαζί και στην συνέχεια ανανέωσαν το ραντεβού τους.
Για άλλη μία φορά λοιπόν ο ΑΡΗΣ ΣΥΡΟΥ κατάφερε να δώσει το στίγμα του διοργανώνοντας ένα σημαντικό τουρνουά που πρόβαλε το άθλημα συνδυάζοντας το μεράκι για το μπάσκετ με την διασκέδαση.


Οι υπεύθυνοι προπονητές του Γ.Σ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ Σωτήρης Μαρούδης και ΤΑΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΩΝΑ Βιδάλης Αντώνης ευχαρίστησαν ιδιαίτερα το Δ.Σ της ομάδας του ΑΡΗ ΣΥΡΟΥ για την άψογη υποδοχή,φιλοξενία καθώς και για την επιτυχημένη διεξαγωγή των φιλικών αγώνων καθώς και όλους τους αθλητές για τη συμμετοχή στο τουρνουά.
Επίσης κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας ο γνωστός προπονητής του Εθνικού Πειραιώς και παλιότερα του Περιστερίου Τζίμης Κουστένης συνεχάρει
τον ΑΡΗ ΣΥΡΟΥ και ιδιαίτερα τον πρόεδρο του σωματείου Βαρθαλίτη Αντώνη αλλά και τον προπονητή του τμήματος Λαζαρίνο Λευτερη για την πρωτοβουλία να διοργανώσουν το τουρνουά.
Για την ιστορία και μόνο τα μωρά του κόουτς Λαζαρίνου δεν κατάφεραν να σημειώσουν κάποια νίκη σε αυτό το τουρνουά αλλά έδειξαν τα ”δόντια” τους,με τη μαχητικότητα που εβγάλαν στο γήπεδο ουσιαστικά έδειξαν ότι στην ομάδα πλέον όλα λειτουργούν υπό της σωστές συνθήκες και τα αποτελέσματα δεν θα αργήσουν να φανούν!!
Μεγάλο σύν για την ομάδα του Σωτήρη Μαρούδη είναι η συμμετοχή της ομάδας του σε πολλά τουρνουά που διεξάγονται όλο το χρόνο στην πρωτεύουσα κάτι άγνωστο για της κυκλαδίτικες ομάδες.
Τα αποτελέσματα:
ΑΡΗΣ ΣΥΡΟΥ Α’-Γ.Σ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 23 – 41
ΑΡΗΣ ΣΥΡΟΥ Β’ -Γ.Σ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 11-40
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΩΝΑΣ- ΑΡΗΣ ΣΥΡΟΥ 33-37
Γ.Σ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ-ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΩΝΑΣ 62-31

Check Also

Σύρος: Όμορφο μπασκετικό διήμερο από 3 ακαδημίες

Σύρος: Όμορφο μπασκετικό διήμερο από 3 ακαδημίες Τουρνουά φιλικών αγώνων σε επίπεδο ακαδημιών διοργάνωσε το …