«ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΑΠΟ ΤΑ ΝΗΣΙΑ…»

Εξαιρετική παρουσία είχαν τα Συριανά παιδιά του Τάεκβοντο  στους αγώνες «KIM E LUI» που

διεξήχθησαν στα Άνω Λιόσια το τριήμερο 22 με 25 Οκτωβρίου.

Η διοργάνωση είχε πολύ μεγάλη επιτυχία, καθώς βρέθηκαν 150 σύλλογοι από όλη τη Νότιο Ελλάδα και περισσότεροι από 1400 αθλητές (2004-2009) . Το νησί μας εκπροσώπησαν οι 8 αθλητές της σχολής Ταεκβοντο Σύρου, υπό των οδηγιών του προπονητή Δημήτρη Μαντζανάρη.

Σε επόμενη ανάρτηση θα ακολουθήσει στο δελτίο τύπου της Συριανής ομάδας για πλήρη ενημέρωση σχετικά με τους αγώνες.

 

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση των αγώνων στα Άνω Λιόσια, ο πρόεδρος της Ένωσης Ταεκβοντό Ν. Ελλάδος κ. Γεράσιμος Καρανταγλής, σε δηλώσεις του στο Syros-Sports.gr είπε:

«Ήταν πραγματικά μια πολύ όμορφη διοργάνωση. Αυτό ήταν το 4ο αγωνιστικό φεστιβάλ, όπου είχαμε την χαρά να φιλοξενήσουμε περισσότερους από 150 συλλόγους αλλά και 1400 αθλητές (2004-09). Οι αγώνες αυτοί δεν είχαν μόνο αγωνιστικό χαρακτήρα, αλλά και κοινωνικό. Μέρος των εσόδων θα δοθεί  ισόποσα στα ιδρύματα «Θεόφιλος», «Φλώγα» και «Κιβωτός του κόσμου».  Η χθεσινή ημέρα ήταν πολύ συγκινητική, καθώς είχαμε των παρουσίαση των παιδιών με ειδικές ανάγκες, που έδωσαν μια δύναμη ψυχής που συγκλόνισαν και συγκίνησαν όσους βρέθηκαν στο γήπεδο. Αξίζει να σημειωθεί πως είχαμε πολύ μεγάλη συμμετοχή από τα νησιά των Κυκλάδων, των Δωδεκανήσων και την Κρήτη. Το επόμενο διάστημα, τα παιδιά των Κυκλάδων θα λάβουν μέρος και στους προκριματικούς αγώνες του Πανελληνίου πρωταθλήματος παίδων και κορασίδων που θα διεξαχθούν στην Χαλκίδα το διήμερο 31 Οκτωβρίου με 1 Νοεμβρίου». Σε γενικές γραμμές, κρατάμε ότι η διοργάνωση ολοκληρώθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία».

*Στην φωτογραφία βλέπετε την ομάδα TAEKWONDO Σύρου, με τον προπονητή κ. Μαντζανάρη και τον ιδιοκτήτη του Α CLUB και χορηγό κ. Ρένο Φρέρη, λίγο πριν την αναχώρηση των παιδιών για την Αθήνα.

Οι δηλώσεις του προπονητή κ. Μαντζανάρη λίγο πριν τους αγώνες.

Check Also

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (21/5)

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (21/5) Δείτε αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα των αθλητικών μεταδόσεων. Αναλυτικά: …