ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΝΙΚΗΤΗ ΤΟ ΦΟΙΝΙΚΑ

Οι κορασίδες του Φοίνικα επικράτησαν με 3-2 του ΑΣΕ Νεωρίου ύστερα από συναρπαστικό παιχνίδι…

 

Ένα σπουδαίο ντέρμπι είχαν την τύχη να παρακολουθήσουν όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο βόλεϊ του Αθλητικού Κέντρου νωρίς το βράδυ της Τρίτης.

ΑΣΕ Νεωρίου και Φοίνικας Σύρου, για το τοπικό πρωτάθλημα των κορασίδων, πρόσφεραν πλούσιο θέαμα σ” ένα παιχνίδι που ξεπέρασε σε διάρκεια τις δύο ώρες, με τελικό νικητή στις λεπτομέρειες (3-2 σετ) τον δεύτερο.

Τα τρία πρώτα σετ κρίθηκαν εύκολα, με τις αθλήτριες του κ. Αλτουβά να παίρνουν προβάδισμα 2-0 και αυτές του κ. Σκρέτα να μειώνουν.

Στο 4ο σετ η τυπικά γηπεδούχος ομάδα του ΑΣΕΝ πέτυχε μεγάλη ανατροπή, καθώς αν και έχανε με 17-22 κατάφερε τελικά να πάρει το σετ και να ισοφαρίσει σε 2-2.

Ωστόσο, οι ρόλοι αντιστράφηκαν στο τάι-μπρέικ, καθώς ο Φοίνικας ανέτρεψε το προβάδισμα με 5-1 που πήρε το Νεώριο.

Τα σετ: 19-25, 21-25, 25-18, 27-25, 12-15)

ΑΣΕ Νεωρίου (Σκρέτας): Ρούσσου, Πρίντεζη, Σκουλάτου, Κοκμοτού Ν., Καραβανά, Παπουτσά, Τζέκα (λ), Κοκμοτού Β.

Φοίνικας (Αλτουβάς): Φωτεινιά, Ξαγοράρη Κ., Βαρθαλίτου, Χαλβατζή-Δεριζιώτη, Κολσούζογλου, Ξαγοράρη Β., Γιαλόγλου (λ), Ξαγοράρη Π.

  • Τα τοπικά ντέρμπι ανάμεσα σε Φοίνικα και ΑΣΕ Νεωρίου συνεχίζονται τις επόμενες μέρες, καθώς την Πέμπτη (20:30) οι δύο συριανές ομάδες θα αναμετρηθούν σε επίπεδο εφήβων και την Παρασκευή (20:30) για το πρωτάθλημα γυναικών

Πηγη: cyclades24.gr

Check Also

Τ.Ε Κυκλάδων: Αποτελέσματα Σαββατοκύριακο και βαθμολογίες

Τ.Ε Κυκλάδων: Αποτελέσματα Σαββατοκύριακο και βαθμολογίες Τ.Ε Κυκλάδων: Αποτελέσματα Σαββατοκύριακο και βαθμολογίες όπως αυτές ανακοινώθηκαν …