Μελισσόπουλος… για τη νίκη της Ελλάς απέναντι στα Φιλιατρά (Βίντεο)

Μελισσόπουλος… για τη νίκη της Ελλάς απέναντι στα Φιλιατρά (Βίντεο)

Η Ελλάς Σύρου νίκησε την Κυριακή 12 Νοεμβρίου την Εράνη Φιλιατρών για την 10η αγωνιστική του 3ου ομίλου του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Κυκλάδων. Ένα από τα μεγάλα μεταγραφικά αποκτήματα την φετινή σεζόν για την ομάδα της Σύρου είναι ο Αλέξανδρος Μελισσόπουλος. Έχοντας μεγάλη εμπειρία από τις επαγγελματικές κατηγορίες, ήρθε στην Σύρο για να βοηθήσει την Συριανή ομάδα στην επίτευξη των στόχων της. Για τη νίκη της Κυριακής,  ο Αλέξανδρος Μελισσόπουλος είπε:

«Την Κυριακή ήταν μια δύσκολη νίκη για την ομάδα μας στην δύσκολη διαδρομή που έχουμε φέτος. Όλη την εβδομάδα δουλέψαμε πάρα πολύ με συγκέντρωση. Ήμασταν πιστοί στο πλάνο που είχαμε γι αυτόν τον αγώνα. Είχαμε υπομονή, βγάλαμε ωραίους συνδυασμούς, σκοράραμε δυο όμορφα γκολ στο πρώτο ημίχρονο που μας έβγαλε από το άγχος. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν λίγο νωθροί. Μέχρι το 60-65΄ δεν ήμασταν όπως έπρεπε. Οι αλλαγές βοήθησαν την ομάδα καθώς τα παιδιά έδωσαν «φρεσκάδα» στην ομάδα και στην συνέχεια πετύχαμε άλλα δυο γκολ και πήραμε μια σημαντική νίκη».

Τώρα επόμενος σταθμός… Μεσολόγγι. Τι να περιμένουμε εκεί;
«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Κάθε αγώνα τον κοιτάζουμε ξεχωριστά. Κάθε εβδομάδα δουλεύουμε στις προπονήσεις συγκεκριμένα για κάθε αντίπαλο. Στόχος μας είναι να παίζουμε πάντα όμορφο ποδόσφαιρο και να παίρνουμε τη νίκη»

Τι στόχο βάζει η Ελλάς σαν νεοφώτιστη ομάδα στην κατηγορία;
«Νομίζω έχουμε δείξει ότι από παιχνίδι σε παιχνίδι γινόμαστε καλύτεροι. Ακόμη και την προηγούμενη εβδομάδα στην Κόρινθο δικαιούμασταν τη νίκη. Στόχος μας είναι να τελειώσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται αυτή την χρονιά».

 

Check Also

Γ Εθνική: Το πρόγραμμα της 14ης αγωνιστικής

Γ Εθνική: Το πρόγραμμα της 14ης αγωνιστικής Την προσεχή Κυριακή θα διεξαχθούν όλα τα παιχνίδια …