Μετά τον Παπαδόπουλο… Οικονομόπουλος ο επόμενος

Μετά τον Παπαδόπουλο… Οικονομόπουλος ο επόμενος

Η Ελλάς Σύρου αρχίζει να χτίζει τη νέα ομάδα που θα πορευτεί στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής και η αρχή γίνεται από τις ανανεώσεις… και τους παίκτες που θα παραμείνουν από την περσινή ομάδα αποτελώντας τον βασικό κορμό. Χθες ανανέωσε με την Ελλάς ο τερματοφύλακας Βαγγέλης Παπαδόπουλος. Σήμερα η Ελλάς ανακοίνωση την παραμονή στην ομάδα του «Πύργου» Γιώργου Οικονομόπουλου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«Η διοίκηση του Α.Π.Ο Ελλάς Σύρου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Γιώργο Οικονομόπουλο. Η χαρά μας μεγάλη που καταφέραμε να κρατήσουμε στην ομάδα και τη Σύρο έναν αθλητή με πολλά χρόνια εμπειρίας στα Εθνικά πρωταθλήματα. Γεννημένος στις 23 Νοεμβρίου 1993 (30 χρονών) ο Γιώργος Οικονομόπουλος έχει περάσει από τον Αστέρα Βάρης στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής, ενώ παράλληλα στο παρελθόν έχει φορέσει τις φανέλες ομάδων όπως οι Α.Ο Υπάτου, Πανελευσινιακός, Αστέρας Μαγούλας, Ιωνικός, Α.Ο Λεβάντε και Ολυμπιακός Αγίου Στεφάνου.

Για το Δ.Σ του Α.Π.Ο Ελλάς Σύρου

Ο Πρόεδρος Νικόλαος Ζιάβρας

Check Also

«Παίξαμε ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο αλλά…» (Βίντεο)

«Παίξαμε ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο αλλά…» (Βίντεο) Ο προπονητής της Ελλάς Σύρου Παναγιώτης Χριστοφιλέας μίλησε στο Logotypos.gr …