Μετά τον Πελέκη και ο Κώστας Καλούδης αποχώρησε από Αίαντα Σύρου-Το μήνυμα του

Μετά τον Πελέκη και ο Κώστας Καλούδης αποχώρησε από Αίαντα Σύρου-Το μήνυμα του

Οι αποχωρήσεις στο ανδρικό τμήμα του Αίαντα Σύρου συνεχίζονται. Μετά τον προπονητή Χρήστο Πελέκη που παραιτήθηκε ξαφνικά από την τεχνική ηγεσία του Αίαντα και ο Κώστας Καλούδης αποχώρησε από την ομάδα της Σύρου. Θυμίζουμε πως ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής τα τελευταία χρόνια είχε προσφέρει τα πάντα στην ομάδα, καθώς δεν έχανε προπόνηση. Πάντα στο πλευρό του Χρήστου Πελέκη και της ανδρικής ομάδας σε όλα.

Με προσωπικό του μήνυμα στην ομάδα του Αίαντα Σύρου στο φέισμπουκ την οποία ενημέρωνε ο ίδιος στα πλαίσια της σωστής προβολής του συλλόγου ο Κώστας Καλούδης έγραψε…

Αγαπητά μέλη της ομάδος.
Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι λόγω της αποχώρησης μου απο την ομάδα του Αίαντα Σύρου, η ομάδα αυτή τίθεται σε αδράνεια.
Ευχαριστώ όλους εσάς που ήσασταν μέλη και παίρνατε έστω και αυτή τη μικρή ενημέρωση για την πορεία της ομάδος.
Ευχαριστώ πολύ το πρόεδρο της ομάδος το Γιώργο το Φώσκολο για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει όλα αυτά τα χρόνια, αλλά κάποια πράγματα έχουν και τα όρια τους.
Καλή πορεία για το υπόλοιπο στην ομάδα και να επιτύχει τους στόχους της.
Σε συνέχεια της χθεσινής μου ανάρτησης απο εδώ η οποία ήταν εσκεμμένα ελλιπής, θα ήθελα να ευχαριστήσω ξεχωριστά τον κόουτς τον Χρήστο τον Πελέκη ο οποίος αν και ηλικιακά είναι γιός μου με δέχτηκε σαν συνεργάτη του στην ομάδα και πρόσφερε με τις γνώσεις του πολλά στην ομάδα ακόμα και χρηματικά, μέχρι <<εξαντλήσεως των αποθεμάτων>> λαικά το λέω, αλλά και τους ποδοσφαιριστές ανεξαρτήτου ηλικίας που συνεργάστηκα και με τους οποίους υπήρχε ένας ιδιαίτερος αλληλοσεβασμός.
Κάθε επιτυχία μάγκες στη ζωή σας ότι και αν κάνετε και ποδοσφαιρικά και επαγγελματικά.

Check Also

Η απάντηση Φουστέρη στην δήλωση Χριστοφιλέα για την απαγόρευση της κάμερας

Η απάντηση Φουστέρη στην δήλωση Χριστοφιλέα για την απαγόρευση της κάμερας Ο ισχυρός άνδρας της …