ΜΕ ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΟ Η ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ

Η ανοδική πορεία του Α.Ο.Σ το τελευταίο δίμηνο έχει ενθουσιάσει τον κόσμο της ομάδας και τους παράγοντες του Α.Ο.Σ, που βλέπουν ότι με 2-3 κινήσεις τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου η ομάδα μπορεί να φτάσει ακόμη ψηλότερα. Από το «μικροσκόπιο» του Μάκη Βαρθαλίτη αναμένεται να περάσουν κάποιοι ποδοσφαιριστές μέχρι να παρθεί η τελική απόφαση.
Στόχος του Συριανού τεχνικού άλλωστε είναι η απόκτηση αθλητών που θα μπορέσουν να προσφέρουν με το καλημέρα στην ομάδα και που θα κάνουν τη διαφορά σε θέσεις που «πονάει» ο σύλλογος.

 

Η αρχή αναμένεται να γίνει την Πέμπτη (17/12), όπου θα έρθει στην ομάδα γνωστός στο Κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής, για να ενταχθεί στην ομάδα για προπονήσεις. Αν ικανοποιήσει με την ετοιμότητα του και δείξει ότι μπορεί να ενταχθεί γρήγορα στο ρόστερ της ομάδας τότε θα αποτελέσει και την πρώτη μεταγραφική κίνηση του συλλόγου. Όπως και να χει, όλα εξαρτώνται από τον προπονητή Μάκη Βαρθαλίτη και τη διοίκηση της ομάδας θα κάνουν ότι καλύτερο μπορούν ώστε ο σύλλογος τη νέα χρονιά να είναι ακόμη πιο δυνατός.

ΦΩΤΟ: ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΛΟΥΔΗΣ

Check Also

Βαριές καμπάνες σε Α.Ε Πάρου και Νηρέα

Βαριές καμπάνες σε Α.Ε Πάρου και Νηρέα Βαρύς -όπως αναμενόταν- έπεσε ο πέλεκυς για τις …