Με εντατικούς ρυθμούς ξεκίνησαν οι εργασίες στα “Πευκάκια” (Φωτο)

Με εντατικούς ρυθμούς ξεκίνησαν οι εργασίες στα “Πευκάκια” (Φωτο)

Του Αντώνη Σολάρη

Παρά τις σποραδικές βροχές που έπεσαν σήμερα στην Ερμούπολη συνεχίστηκαν οι εργασίες στο Γυμναστήριο της Ερμούπολης. Περιελάμβαναν την κατεδάφιση των επικίνδυνων κτισμάτων και συγκεκριμένα της παλαιάς αίθουσας γυμναστικής , των γραφείων και των αποθηκών στις οποίες φυλάσσονταν τα όργανα  τα οποία  και εκείνα χρειάζονται συντήρηση ή αντικατάσταση εξαιτίας του χρόνου που ήταν σε αχρηστία όπως άλλωστε και όλη η εγκατάσταση που εδώ και κάμποσα χρόνια ήταν κλειστή.

Σε κάθε περίπτωση όπου οι μπουλντόζες κατεδαφίζουν προκαλούν μια κάποια μελαγχολία στις προηγούμενες γενιές  γιατί σε εκείνους τους χώρους  που σήμερα γίνονται συντρίμμια όλοι εμείς τρέξαμε, ιδρώσαμε, χάσαμε νικήσαμε, διαβολέψανε και συνετιστήκαμε από τις φωνές της αείμνηστης κυρ΄ Ανεζούλας….

Με λίγα λόγια η σημερινή κατεδάφιση ήταν γεμάτη αναμνήσεις αλλά δημιουργεί προοπτική  καλύτερων ημερών  για τη νεολαία μας με την προϋπόθεση βέβαια ότι μετά το προπονητήριο θα πρέπει να ενδιαφερθούμε για την απόκτηση Σταδίου που τόσο χρειάζεται.

Περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ

 

Check Also

Με πρόκριση στο Πανελλήνιο και πολλά μετάλλια επέστρεψαν οι Δρομείς Σύρου

Το Σάββατο, 1 Ιουνίου, 8 αθλητές και αθλήτριες των Δρομέων Σύρου συμμετείχαν στο διασυλλογικό πρωτάθλημα …