ΜΕ ΠΑΤΗΜΕΝΟ ΤΟ ΓΚΑΖΙ!!!

Δεν λέει να σηκώσει το πόδι από το γκάζι η πρωταθλήτρια ομάδα του παιδικού , ο Α.Ο. Ερμούπολης. Στο ματς που διεξήχθη στις 08/02/2015 στο γήπεδο Α.Κ.Δ.Ε. οι τυπικά φιλοξενούμενοι επιβλήθηκαν της ομάδας του Γ.Σ. Μυκόνου με σκορ 38-73. Οι Συριανοί παίκτες ξεκίνησαν πολύ δυνατά από το τζάμπολ του αγώνα και μπόρεσαν να πάρουν διαφορά ασφαλείας από πολύ νωρίς. Η πολύ καλή άμυνα των παικτών του Ανδρέα Μαύρου οδήγησε σε πολλά κλεψίματα και σε συνδυασμό με την καλή κυκλοφορία της μπάλας στην επίθεση, η οποία έδωσε πολλά ξεμαρκάριστα σουτ , οδήγησε την Συριανή ομάδα στο τέλος του δευτέρου δεκαλέπτου να προηγείται με σκορ 9-38. Αυτό το μαξιλαράκι ασφαλείας έδωσε την ευκαιρία στον προπονητή του Α.Ο. Ερμούπολης να δώσει χρόνο στους μικρότερα ηλικιακά αθλητές τους ώστε να συλλέξουν εμπειρίες που θα τους χρειαστούν στο άμεσο μέλλον. Ο ρυθμός στο τρίτο και τέταρτο δεκάλεπτο δεν ήταν τόσο ξέφρενος όσο στα δύο πρώτα. Όσοι θεατές παρευρέθηκαν στο γήπεδο παρά το πρωινό της ώρας είχαν την χαρά να απολαύσουν πολύ όμορφες ενέργειες και καλάθια από τους μικρούς αθλητές. Με αυτή την νίκη ο Α.Ο. Ερμούπολης διατήρησε το αήττητο σερί του και θέτει γερές βάσεις για μία ακόμα πολύ καλή παρουσία στο final four.
Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και των δύο ομάδων που αγωνίστηκαν!

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: Α(4-18), Β(5-20), Γ(12-19), Δ(17-16).

Γ.Σ ΜΥΚΟΝΟΥ: (Ρουσσουνέλος Γ.) Μονογυίος Α.20,Ζουγανέλης Δ. 4, Σκουλαξίνος Α.2, Σκουλαξίνος Δ., Βίδι Ρ.2, Τσίλης Β.6, Βουτσίνος Θ.2, Σφυρής Γ.2.

Α.Ο.ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ (Μαύρος Α.) Καραμολέγκος Μ., Τάκος Δ.2, Σαβρακίδης Β.12(1), Πολίτης Ε.13, Αρμακόλας Γ.7, Καλόγερας Κ., Μίμογλου Γ.6, Κρεατσούλας Α.9(1), Τσιργής Α.4, Αλεξανδρής Π.2, Βουτσίνος Φ.8, Αρακάς Η.10.

Γραφείο τύπου Α.Ο Ερμούπολης

Check Also

Ανακοίνωσε τις ημερομηνίες και τα νησιά που θα φιλοξενήσουν τα Final-4 η ΕΣΚ Κυκλάδων

Τα νησιά, κάποιες από τις ημερομηνίες και τα σωματεία που θα αναλάβουν την διοργάνωση των …