ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΜΙΚΡΩΝ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗ ΜΥΚΟΝΟ

Η ανδρική ομάδα μπάσκετ του ΑΡΗ ΣΥΡΟΥ δίνει αύριο Παρασκευή στις 17:30 στο «Δ. Βικέλας» τον

δεύτερό της αγώνα για την φετινή σεζόν και το πρωτάθλημα Κυκλάδων με αντίπαλο την ομάδα του Α.Ο. ΜΥΚΟΝΟΥ.
Πρόκειται για τον αγώνα που αναβλήθηκε το περασμένο Σάββατο εξαιτίας της έντονης βροχόπτωσης, που είχε ως αποτέλεσμα το παρκέ του κλειστού γυμναστηρίου να κριθεί ακατάλληλο και επικίνδυνο από την οργανωτική επιτροπή και τους διαιτητές, εφόσον το στέγαστρο της οροφής έσταζε σε πάρα πολλά σημεία, προκειμένου να διαφυλαχθεί η σωματική ακεραιότητα των αθλητών.

Η προετοιμασία της ομάδας του ΑΡΗ ΣΥΡΟΥ για τον αγώνα και αυτή την εβδομάδα συνεχίστηκε μετ’ εμποδίων, καθώς αρκετά στελέχη απουσιάζουν εκτός νησιού λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, και ολοκληρώθηκε εχθές με τον κόουτς Γιώργο Αραβοσιτά να ανακοινώνει την τελική δωδεκάδα, στην οποία συμπεριλαμβάνονται και αθλητές του εφηβικού και παιδικού τμήματος.

Εκ των πραγμάτων ο κύριος Αραβοσιτάς θα αναζητήσει λύσεις σε αθλητές που προέρχονται από την παραγωγική διαδικασία των Ακαδημιών του ΑΡΗ ΣΥΡΟΥ και όπως επισήμανε και ο ίδιος «…στόχος είναι να κερδίσουμε και αυτό το στοίχημα και να στελεχώνεται η ομάδα του ανδρικού τμήματος με όσο το δυνατόν περισσότερα νέα παιδιά. Ο αυριανός αγώνας προσωπικά θα με ικανοποιήσει εάν στο τέλος του αισθανθώ ότι έχουμε διαβεί μερικά βήματα ακόμη σε σχέση με τον προηγούμενο σε θέματα αγωνιστικότητας και ομαδικότητας. Ευχής έργον θα είναι να δουν όλα τα παιδιά ότι οι φίλοι της ομάδας τους στηρίζουν και τις εξέδρες γεμάτες από κόσμο!».

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΑΡΗ ΣΥΡΟΥ

Check Also

Πρωταθλητής Κυκλάδων ο Άρης Σύρου

Πρωταθλητής Κυκλάδων ο Άρης Σύρου Στην κορυφή του Κυκλαδίτικου μπάσκετ ανέβηκε ο Άρης Σύρου, καθώς …