ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ…

Δυναμικό παρών αναμένεται να δώσει αύριο ο κόσμος της Σύρου στο γήπεδο της Παροικιάς, προκειμένου να βοηθήσει τον Α.Ο Σύρου να κρατήσει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το στέμμα του πρωταθλητή στο νησί μας. Μετά την περσινή κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον Άγιαξ, ο Α.Ο Σύρου θέλει όσο ποτέ, να μείνει το τρόπαιο στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων και ο κόσμος αναμένεται να κάνει τα πάντα προκειμένου να συμβεί αυτό.
Είδη 100 είναι τα άτομα που έχουν δηλώσει συμμετοχή στην εκδρομή της ομάδας και αναμένεται να βρίσκονται στην Πάρο.
Έντονη κινητικότητα υπάρχει και στην Νάξο, καθώς οι φίλαθλοι του Πανναξιακού θα δώσουν και αυτοί με την σειρά τους δυναμικό παρών (όπως το έκαναν και στον ημιτελικό της Σύρου).

«Ο Αθλητικός Όμιλος Σύρου διοργανώνει εκδρομή στην Πάρο την Κυριακή 26 Απριλίου 2015 για τον τελικό του Πρωταθλήματος της ΕΠΣ Κυκλάδων στο γήπεδο της Παροικιάς. Η αναχώρηση θα γίνει με το πλοίο ΑΡΤΕΜΙΣ και συγκεκριμένα αναχώρηση από την Σύρο στις 07:00 (άφιξη στην Πάρο 08:25) και επιστροφή την ίδια ημέρα στις 16:30 από Πάρο με το Aqua spirit. Δεν θα ήταν λοιπόν άσχημη ιδέα για μια μονοήμερη εκδρομή στη Πάρο με σύμμαχο το καιρό ώστε να ενισχύσουμε τον Α.Ο.Σ και να φέρουμε το τρόπαιο στο νησί μας .

Για κρατήσεις εισιτηρίων την παραλαβή αυτών και για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στον Ιάκωβο Μπαλτά στο 6938667332»

Check Also

Φιλικός αγώνας της Ελλάς με τον Πάγο

Φιλικός αγώνας της Ελλάς με τον Πάγο Φιλικός αγώνας ανάμεσα στην Ελλάς Σύρου και τον …